Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.051
I koji su to motori fordovi u Mazdi i u kojim modelima.
To nisi naveo pa cekamo da vidimo tvoje znanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пошто је Форд власник Мазде у односу 25%, то значи да су у мотору три Маздина цилиндра и један Фордов, е сад који је чији, то већ не бих знао док не завирим под хаубу.I koji su to motori fordovi u Mazdi i u kojim modelima.
Lupa gluposti, kao i obično.Trulis od pre 20 godina?
Zaostao si.
A pritom nisi odgovorio na pitanje koji motori su fordovi u Mazdi.
Ne znas?
A znas da su fordovi?![]()
Pa jebig*a, to je zato što ljudi kao on jedino i kupuju aute stare 20-30 godina, i u skladu s tim idu i interesovanja. Ko kupuje nov auto, ili barem auto sa jednocifrenim brojem godina, taj ne gleda na takve stvari jednostavno zato što takve stvari nisu problem.Ma to veliki poznavaoci ovde na forumu prosipaju pamet.
Ne znam samo zasto se stalno hvataju modela od pre 20 i 30 godina i pljuju po nekom brendu na osnovu tih starih modela?![]()
https://www.jutarnji.hr/autoklub/se...zahvacenog-automobila-pri-samo-64-kmh-7238784Opet lupas Mario ..nisu ovo mazde 626 iz proslog veka ..od prve Mazde 6 nema problema sa korozijom .. a SKYACTIV tehnologija je njihova i nikakve veze nema ni sa Peugeotom a ni sa Fordom ..Skyactiv je i motor a i šasija ..
Mazda jako dugo ima svoje benzince koji su kao već japanazeri pokazali žilavima. Naftaša su odbijali od GM- a, pa od PSA pa su na koncu prije nekih 10 godina razvili svog dizela dosta slabe kvalitete.Lupa gluposti, kao i obično.
Mazdin benzinski atmosferac GJ serije je čistokrvni japanac. Motor za svaku preporuku od strane eksperata.
Tako je, kad sam kupovao ja sam razmatrao i tog dizelaša 2.2L jer sam znao da ću mnogo voziti, ali mi je čovek iz Mazde rekao "samo benzin".Mazda jako dugo ima svoje benzince koji su kao već japanazeri pokazali žilavima. Naftaša su odbijali od GM- a, pa od PSA pa su na koncu prije nekih 10 godina razvili svog dizela dosta slabe kvalitete.
Aa ti ne znaš izgleda kakve su bile mazde 626 i 323 ..Ta korozija o kojoj govore je uobičajena stvar na autima starim 20g .. Njih više ni nema na cestama ovde kod mene
Evo ti malo skajaktiv tehnoloZije, kupiš nov auto pa bušiš i sipaš uulje i mastOpet lupas Mario ..nisu ovo mazde 626 iz proslog veka ..od prve Mazde 6 nema problema sa korozijom .. a SKYACTIV tehnologija je njihova i nikakve veze nema ni sa Peugeotom a ni sa Fordom ..Skyactiv je i motor a i šasija ..
Japanci ne znaju da prave dizele, samo benzinske pogotovo atmo motore.Mazda 6 ima Mazdin motor i mazdinu šasiju, a što se tiče ekologije, u samom je vrhu.
Vidim da se razumeš u aute kao i u sve ostalo.
Da, tu se vidi japanersko neiskustvo s čađarama, mada... Mazda je nedavno izbacila novi šestocilindarski dizel, danas je čudno izbaciti novog dizela a kamoli još i šestaka!!! Po prim testovima to je najštedljiviji dizel šestak svih vremena, da čak troši manje i od nekih modernih 4- cilindar dizela, te da radi kultivirano(za dizela), i uz to čupa cestu. Za kvalitet naravno još ne možemo govoriti.Tako je, kad sam kupovao ja sam razmatrao i tog dizelaša 2.2L jer sam znao da ću mnogo voziti, ali mi je čovek iz Mazde rekao "samo benzin".
Još jedan poser od tebe, Toyota dizelaši su za qurac, pogotovo 2.2, a čak i hvaljeni 1.4D ima problema..Toyota je dobra sa dizelima nemoj da generalizuješ i porediš sa mazdom koja je ko opel ford turi šta imaš od jeftinih delova samo da je zarada što veća.
Kupis znanje na YT ..Na YT svašta snimaju ..Nisi imao nikad tu mazdu i ne znaš nista o njima ..Benzinac danas bolji tesko da postoji ..Evo ti malo skajaktiv tehnoloZije, kupiš nov auto pa bušiš i sipaš uulje i mast
Upamtite mazda je japanski abortus u svetu automobila.