- Poruka
- 33.100
Vidi stvarno!!! I napred i nazad! Dve leve i dve desne su drugačije... :shock:Superbird:A zasto onaj Evo ima razlicite gume?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi stvarno!!! I napred i nazad! Dve leve i dve desne su drugačije... :shock:Superbird:A zasto onaj Evo ima razlicite gume?![]()
jomini:Vidi stvarno!!! I napred i nazad! Dve leve i dve desne su drugačije... :shock:

68Mustang428CJ:Booooooooooooo.![]()

Ostao sam bez tekstaHEMI 426:to sam i ja rekao dok sam prilazio kolima...
ali privukao me je broj No- 578, sto znaci da je rec o jednom od prvih napravljenih, dakle, retkost...
Sto se tice folija i ja sam cuo da su zabranjene , ali sam ih svejedno stavio. Normalno sam prosao tehnicki a ni panduri se ne bune. :-DMilan_ns:E pitanja koja imam glase: Zašto je Nissan Skyline GT R34 zabranjen u SAD-u? I da li je zabranjen i u našoj državi? Drugo pitanje je: Da li je tačno da je postavljanje folije za zatamljivanje stakala zabranjeno? Čuo sam da osim automobila "uspešnih" gradjana, jedini koji mogu da imaju foliju su vozila koja su prošla atest u fabrici iz koje su izašli? Unapred hvala...
Otkud ti da je zabranjen bilo gde? Zašto bi bio?Milan_ns:E pitanja koja imam glase: Zašto je Nissan Skyline GT R34 zabranjen u SAD-u? I da li je zabranjen i u našoj državi?
jomini:Otkud ti da je zabranjen bilo gde? Zašto bi bio?