Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dsc00412vl9.jpg

dsc00414rl0.jpg

dsc00413ff8.jpg

dsc00415te9.jpg

dsc00416ri7.jpg

dsc00417ht2.jpg

dsc00418io6.jpg

dsc00419dk1.jpg

dsc00420zc4.jpg

dsc00421gk5.jpg

E pitanja koja imam glase: Zašto je Nissan Skyline GT R34 zabranjen u SAD-u? I da li je zabranjen i u našoj državi? Drugo pitanje je: Da li je tačno da je postavljanje folije za zatamljivanje stakala zabranjeno? Čuo sam da osim automobila "uspešnih" gradjana, jedini koji mogu da imaju foliju su vozila koja su prošla atest u fabrici iz koje su izašli? Unapred hvala...

Milan_ns:
E pitanja koja imam glase: Zašto je Nissan Skyline GT R34 zabranjen u SAD-u? I da li je zabranjen i u našoj državi? Drugo pitanje je: Da li je tačno da je postavljanje folije za zatamljivanje stakala zabranjeno? Čuo sam da osim automobila "uspešnih" gradjana, jedini koji mogu da imaju foliju su vozila koja su prošla atest u fabrici iz koje su izašli? Unapred hvala...
Sto se tice folija i ja sam cuo da su zabranjene , ali sam ih svejedno stavio. Normalno sam prosao tehnicki a ni panduri se ne bune. :-D

folije koliko ja znam kao i mnogo toga drugog uopste nisu regulisane zakonom znaci nisu ni dozvoljene a ni zabranjene... ako zatamnis samo zadnja stakla mislim da ne bi trebao da imas problema, ali ako zatamnis i prednja nije nemoguce da ce te pandur naterati da pred njim pocepas folije sa stakala.... a sto se nissana tice..... zaszto je zabranjen.. jedina smetnja moze biti to sto je volan sa desne strane, ali mislim da je i takav auto moguce registrovati, ali ako ne zadovoljava euro 3 normu mozes da se slikas.... posto auto nije evropski uverenje bi trebao da ti izda zavod za homologaciju ili tako nesto u beogradu....

Takva su pravila u svim drzavama. Nemozes uzeti automobil kojeg kompanija nikada nije uvozila i uvesti ga u drzavu. To nema veze sto je Japanac, ista stvar bi bila i da hoces uvesti Evropski automobil u Ameriku kojeg kompanija nikad nije uvozila.

Moras potrositi gomilu $$$ na papirologiju i mnogo toga promeniti na vozilu da bi zadovoljio standardne.

Back