Kad sam prvi put video sliku pomislio sam da je neki Ford za Evropsko trziste.
Ako nista drugo, barem ga je Toyota dobro kopirala.
Ako nista drugo, barem ga je Toyota dobro kopirala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'90. godište, model Leone (1.8GL), 1800ccm benzinac, bokser. Pogon stalni napred sa opcijom sva četiri (preko dugmeta na menjaču), direktno ubrizgavanje, el. podizači, retrovizori na struju, servo, volan podesiv po visini, sedište podesivo po visini...Garwor:koji bese to model, motor, godiste, pogon i ostalo?
Pa isti je. Nemam slike. Ista boja, ista karoserija.... Šta ću kad nemam slike u računaru. Sirotinja.HEMI 426:rodjace, ako hoces da budes koliko toliko ozbiljan prodavac, bar stavi slike svog automobila... :wink:
yugo 45:nemoj se samo nervirati

Garwor:Previse jajast i bezlican. Fali mu zadnjeg kraja, vidi se na prvoj slici. Prednja svetla prevelika ali ruzna.
Naravno, samo u Americi...HEMI 426:to sto lici na porschea mu nije prednost nego mana a jos veca mana mu je cena ( da ne spominjem kakav se mustang moze kupiti za te pare... ) :wink:
jomini:Naravno, samo u Americi...![]()
Ali to nema nikakve veze sa onim što sam ja rekao...68Charger440+6:Amerika ima 5 verzija 350Z, a Evropa 2. To ti govori koje trziste je vaznije Nissanu.