Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
88000 je prešao.... Kad legne plata sledeće nedelje ili idem da kaparišem ili odustajem... Ne znam... Snajka mi stalno trubi da se i do 8000 može naći auto mlađi od 2000. godišta. Gledao sinoć na netu i stvarno ima da biraš... Mazde, Renoi, Pežo, Fiat, ma šta ti srce poželi. Ali su normalni, obični....

pazi , ja sam mlad i neiskusan .....e sad, ja bih uzeo Subaru ali o5 to nije ni jeftino ni preterano pametno jer , otkud ti znas sta je taj lik radio sa tim autom , ipak , to je auto koji je za akanje i brzu voznju .. .. . .. .ne znam , nisam pametan ......88000 za takav auto je sasvim solidno jer ako ga je barem 50 000 vozio loodo to nije dobro .....ja mnogo volim taj auto ali ne bih rekao da se mnogo isplati ...... pozz

A sto ne gledas obicnu Imprezu? Jeste da je WRX WRX, ali ako ga vec nemozes priustiti obicna Impreza je dosta solidan automobil.
Jedan tip sa MustangSource.com je nedavno zamenio '99 Mustang GT sa novom Imprezom. Kaze da mu je Mustang bio previse skup za odrzavanje (mesecna rata, osiguranje, potrosnja, voznja zimi ...) i kaze da je zadovoljan sa Imprezom.

Prvi test Toyote Tundre sa novim 5.7L V8 motorom. Poprilicno impresivan pickup.

http://www.edmunds.com/insideline/do/Drives/FullTests/articleId=119089

07.toyota.tundra.f34.500.jpg

Back