Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Garwor:
Gle kako je dobar subaru, jomini sad ili nikad, ovo ti je zivotna sansa! Bices gospodar asfalta! Zvezda autoputa koja ce odusevljavati mase i preticati kamione pre nego se prebace u levu traku :D Zamisli gde god stanes a ljudi komentarisu :'To je Jomini! ' . Kad ga isturiras na semaforusvapske kante oko tebe ima da se ugase od srama. Par kila evrica je nista za taj osecaj.

kako si zao, sto ga palis, napravice sranje! :lol: :lol: :lol:
uletece u dugove, dace ozbiljne pare ( ne zaboravi da je jomini porodican covek sto sa sobom vuce odredjene obaveze ) i mora da razmislja krajne prakticno a ne da vija neki subaru.... :wink:

ja ne bi voleo da vidim jominija da se zajebe i spuca tesko zaradjene i mukom pozajmljene pare u subaru

Ne slusaj ove zle glasove okolo, jednom se zivi! Neces valjda celog zivota da se odrices svega sto valja? Tj, prvo probaj pa se onda odrekni, ako mozes, hehe. Kad pomislim da sam hteo uzeti astru F zamrzim samog sebe sto sam u nekom momentu tako jadno rezonovao, kao penzioner, gledajuci cenu odrzavanja, a sad mi nije zao ni jednog dinara sto sam dao na xsaru. Kakva ce tek biti razlika izmedju voznje subarua i Z10 kutijice, naopako, zahvaljivaces mi do kraja zivota.

HEMI 426:
kako si zao, sto ga palis, napravice sranje! :lol: :lol: :lol:
uletece u dugove, dace ozbiljne pare ( ne zaboravi da je jomini porodican covek sto sa sobom vuce odredjene obaveze ) i mora da razmislja krajne prakticno a ne da vija neki subaru.... :wink:

ja ne bi voleo da vidim jominija da se zajebe i spuca tesko zaradjene i mukom pozajmljene pare u subaru
Pa ako bude njesra, prodaću ga... Pomagaj BRE!!!!

Bio sam danas da vidim auto i da probam. Momo volan (fabrički), xenon farovi, napred stavljeni beli migavci (standardne žute dobijam takođe), pioneer muzika sa setom zvučnika, dva vazdušna jastuka, 4-kanalni ABS, komplet letnjih guma sa onim žutim felnama, lavlja kandža, alarm...
Provozao sam ga, ono KIDA!!! U trenutku 160km/h!!! Ni primetio nisam! Kaže lik merio je, nešto preko 5 sekundi do stotke. 2000.god, 265ks. Našli smo se na 13200 eura....
Fali mi hiljadu. :(

Back