Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
na konto vase price....novi subaru killer

srt4reg.jpg

300 KS
i da negovorimo ko je jeftiniji i bolje opremljeni a verovatno i kvalitetniji

ja recimo imam samo na koncepciju koja je titranje jaja trzistu jer crossovere ne volim. ali tehnika mu je vrhunska, oprema i kvalitet takodje kao i cena koja je definitivno 10 ak hiljada $ ili evra manja od forestera ili tako necega. ako bi dosao u situaciju da ga kupim u srbiji, ne bih se brinuo za odrzavanje jer je chrysler ovde jak a daleko bi mi bio upotrebljiviji nego bilo koji subaru. pitanje za tebe je, imajuci u vidu cenu, uslove odrzavanja i sve okolnosti, da li bi i dalje uzeo subaru i pored nemogucnosti nabavke, odrzavanja i previsoke cene? ( samo nemoj da mi dajes one gluposti o nekvarenju, ceni i vrednosti )

Uzeo bih Subaru, naravno. Ali ako nema dovoljno para, ovaj bi lego k'o saliven. Rekoh ti nemam ni jednu zamerku, a i volim takvu vrstu/oblik auta. Subaru volim zbog boxer motora između ostalog. Jednostavno volim. I nisam od onih koji gledaju na pare. Jednom kad sam gledao SVX, da sam imao tada 12000DEM za 6 godina starog, uzeo bih ga bez razmišljanja, dao bih i zadnju paru. Nema vveze ni registracija za 3.3L i 230ks, ni održavanje. Da sam štedljiv tip na te stvari, gledao bih da imam dizelaša ili da ugradim plin... Ali to nikad neću učiniti.

Back