Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zadnja svetla.
Prelep dizajn, jedan od najlepsih Americkih auta ikada napravljenih.
1969 model je bio malo drugaciji

rear69.jpg

Pa 426 Hemi je ubedljivo najjaci motor kod muscle cars ikada napravljen, smatram ga boljim nego 454 koji su neki GM modeli koristili.
ALI ...
Charger mi se svidja jer nije bio toliko popularan i prodavan kao Mustang, Camaro i slicni, razlikovao se od ostalih. Posebno izgledom, auto sa onakvim izgledom nije postojalo pre, a posle su ta zatvorena svetla poceli kopirati Mercury Cougar, Pontiac GTO i ostali. Tako da iz ovoga mozes zakljuciti da nisam osoba koja voli ono sto vecina ljudi vole. Svi ljudi koji vole muscle car naravno vole Hemi jer je ipak najbolji. Ali ja nisam jedan od njih, ne zelim samo da teram "volim sve sto vole drugi."

Jeste pljujem japance gde god stignem i smatram ih djubretom na 4 tocka ali kad je nesto interesantno, onda to moram da pohvalim... :D

Suzuki LC concept sa sajma u Tokyu
320-2005-Suzuki-LC-Concept-FA.jpg

Iskreno, ovaj autic mi je bas sladak! Jeste da ga ne bi vozio ni da je jedini ali bas voleo da ga vidim na ulici, delovao bi skroz extravagantno! :D

HEMI 426:
video sam danas staru ( mislim da je prva generacija ) ali interesantnu, Toyotu Celicu ST 2000, ns table !!! Prilicno sam se zacudio jer je to redak auto van Azije a pogotovo u Evropi. Mislim da je izasla 1969 ili 70 godine....

celica-77-liftback.jpg

jomini, jel znas za taj auto?
Naravno da ga vidim prvi put u životu... :oops: Nije loše, ali mislim da te malo podseća na ove tvoje Amere, a?

Pazi situaciju....vozim se ja tako, sve cool, kad ispred mene u daljini vidim trostruka zadnja svetla i taj "fastback" oblik karoserije...sledim se, mislim '69 Mustang ( ima nekih indikacija da u ns treba da bude..... )!!! Dam gas i preteknem ga, kad ono Toyota!!! Tu se malo razocaram, ali mi je auto bio interesantan. Setio sam se da sam ga jednom i video ali od napred...

Dok sam trazio na netu sliku, nadjem da su ga zvali "Toyotin Mustang" :shock: i da su ga polovinom 70 tih nesto hvalili....Japansko prepisivanje mode kao i obicno ali sve u svemu, interesantan auto i definitivno jako redak!

Back