jomini:Evo i RSX,....
![]()
...i Integra.
![]()
Pa reci da to nije isti auto... :shock:
Jeste isti auto, ali takav auto sa imenom Integra ne postoji u Americi. Integra ime je poslednji put postojala u Americi 2001 godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Evo i RSX,....
![]()
...i Integra.
![]()
Pa reci da to nije isti auto... :shock:
jomini:U klasi je veoma trkački i sportski...
Pa u Americi se evidentno forsira ''kupujmo domaće''....68Charger440:U kojoj klasi? Pocetna cena za 140 hp model je bila $19,000, pocetna cena za 195 hp model je bila skoro $25,000. Pa nije ni cudo sto je propala.
jomini:Pa u Americi se evidentno forsira ''kupujmo domaće''....
68Charger440:Sportsko i trkacko auto? Bez uvrede, ali vecu gluposti nisi mogao da odvalis. 195 hp i to da bude sportsko i trkacko auto?
jako debeo:Integra je samo u nasem sampionatu u klasi SP (Super Production) mogla da glumi trkacki automobil.
jako debeo:Da li je upotreba nepristojnih reci potvrda poznavanja tehnicke materije?
Sto se broja postova (mojih, pretpostavljam) tice, koliko sam cuo (i video) ovde je ubedljiv rekorder izvesna "jegodica" , alijas "?" (koju vecina na Forumu smatra opaucenom). Da li nekoliko hiljada postova znace i da je "u materiji"?![]()
jomini:Jesu li stvarno od stranih vozila najzastupljeniji Japanci? kojim redom po zemljama otprilike ide zastupljenost vozila u USA?
Sorry, dopuna posta...jomini:Ovo je bilo detaljno, hvala ti...
Nego, primetio sam i u filmovima, a i u ostalim emisijama iz USA da se jako često javljaju Toyotini džipovi i pick up-ovi. Baš često. Često kao službena vozila... Jesu dobri s cenom?
ops:Dobro poređenje. Mada A8, tj. S8 leti po putu, ali samo pravo...Aleksej_BASO:U svojoj klasi jako lako! :wink:
Nije sve u snazi, inace bih mogao reci za npr. audi s8 da je sportski i trakcki (?!) zar ne?
68Charger440:Ako kazes trkacko auto - onda jeste sve u snazi i brzini.