zizitamia
Veoma poznat
- Poruka
- 11.592
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate...
...zaljubio sam se...
![]()
Lepša mi stara...
Hej ljudi. Pa zamislite japanca po ceni nekog vrhunskog Mercedesa ili BMW-a? Kakvo bi to čudo bilo?
To bi bilo preskupo čudo.
Slozicu se sa svakime ko kaze da su japanci/koreanci neunistivi nacin da se predje od tacke A do tacke B. I sam vozim Mazdu 323 (BA) koju obozavam jer je 16 godina stara, 350000 presla a ujeda put sa svih svojih 122 kobila.
Nikad necu moci da se slozim da ce kosooki, ma koliko gurnuli u neki auto da naprave nesto na sta ce i nakon 20-30 godina skoro svako da se zagleda i da pozeli da ga ima, iako je star.
[/B]
Ne znam samo ko i zagleda i ima zelju da ima auto star 20,30god.
Nas narod sigurno i zagleda jer nema para za bolji ali ako cemo o lepoti, ne vidim zasto je nekom golf 2,opel kadeta.. lepsi od honde civik 89,90,91god, mazde 323 isto god. Meni sigurno nije, sve je stvar ukusa.
Imas hondu nsx koje je stara 30god pa jos lici na nesto, okretali bi se za njom.
Stvar ukusa.
Ja kad vidim Mercedes 540K, SL300, BMW 635csi, Citroen DS i CX, Jaguar XJ/XJS i tako to, pozelim da ih imam sve (iako se to nikada nece desiti).
Kad pogledam lexus i skoro sve japance/koreance sa 10+ godina, dodje mi da idem pesice do kraja zivota.
Japanci nemaju nasledje kroz nove generacije modela, retko su im modeli prepoznatljivi i cesto imaju drasticne promene kroz generacije modela... nasuprot evropljanima.
Ne privlaci svakog samo idealna funkcionalnost i pouzdanost. Zato je tebi nejasno ovo gore...