Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Maločas sam stigao kući. Bio u Žitištu da vidim Rokijev spomenik :lol: i malo do Sečnja. Dobar put ovaj Zrenjaninski i malo sam pružio Imprezu. Čudo jedno kako ide do 180... Bez zastoja, usporavanja, čudo jedno. Noć je bila, bolida sa Dana piva u ZR na putu i nisam hteo više. Ali preticanje kolone... Nemam reči. Preskakanje će biti bolja reč. Respekt za ljutu guju bez duše... :D

Infiniti-G35-Sport-Coupe-Photograph-1.jpg

Infiniti-G35-Sport-Coupe-Photogr-1-1.jpg

Infiniti-G35-Sport-Coupe-Photogr-2-1.jpg

Infiniti-G35-Sport-Coupe-Photogr-3-1.jpg

Infiniti-G35-Sport-Coupe-Photogr-4-1.jpg

jomini:
Maločas sam stigao kući. Bio u Žitištu da vidim Rokijev spomenik :lol: i malo do Sečnja. Dobar put ovaj Zrenjaninski i malo sam pružio Imprezu. Čudo jedno kako ide do 180... Bez zastoja, usporavanja, čudo jedno. Noć je bila, bolida sa Dana piva u ZR na putu i nisam hteo više. Ali preticanje kolone... Nemam reči. Preskakanje će biti bolja reč. Respekt za ljutu guju bez duše... :D

dokle si je pruzao... koliko je njoj maksimalno deklarisano....

Nick Hogan, sin Hulk Hogana, je sinoc imao sudar sa svojom Toyotom Suprom na Floridi. Valjda je izgubio kontrolu nad vozilom i udrio u drvo. On je pusten danas kuci iz bolnice, ali tip koji je bio sa njim u kolima je jos uvek u zivotnoj opasnosti.

Ovde u Americi Hogani imaju svoju emisiju koja pratim njihov zivot i za Nicka mogu reci da je samo razmazeno deriste koji ima bogatog oca. Vozacku ima samo godinu dana i vec je pokupio nekoliko kazni, ukljucujuci 115 mph (184 km/h) u 70 mph (112 km/h) zoni, 57 mph (92 km/h) u 30 mph (48 km/h) zoni i 106 mph (170 km/h) u 70 mph (112 km/h) zoni. Za tako nesto se odavno gubi vozacka, posebno ako si ispod 18 (sto Nick Hogan jeste; on ima 17 godina). Ali izgleda da za Hogana pravila ne vaze.
Prosle godine je takodje hteo da udje u neku drift seriju i krenuo je sa Dodge Viperom. Iako je imao daleko slabiju konkurenciju (slabiji auti, slabije gume, losiji delovi), opet se nije uspeo kvalifikovati.

Slike razbijene Supre:

76338548-1.jpg

76338560-1.jpg

76338648-1.jpg

76338767-1.jpg

Back