Osim petice?
Generalno Evropski automobili za srednju klasu ljudi.
Generalno Evropski automobili za srednju klasu ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gt500:Bas takvi automobili se ne kvare.....
;-)gt500:Jbg, isti si k'o Amer pa sam pokusao !;-)
Sve zavisi ko vozi i ko odrzava.....luci:daj moj prijatel je kupio novu astru pre par godina i nije prosao 1000 km crkao mu neki relej i neki prekidaci, pa mi ti onda reci kako se ne kvare.... to pricaj nekom drugom
68Mustang428CJ:A po cemu ti znas kakvi su Ameri? Koje iskustvo imas sa njima da mozes reci kakvi su?
gt500:Za svoje godine, prilicno dosta automobila je proslo kroz moje ruke, imam jaaaako veliku familiju i sto se tice toga, zaista mogu da kazem da sam imao iskustva sa raznoraznim markama automobila.....Vozio sam od 903ccm preko 1.8t, 2.5T pa sve do 5.0 V10 TDI i od benzinaca najjaci S500......
Nego, nije poenta u tome, natavno da ne mozes da znas da li je los iako si ga nisi vozio ali nemoj da generalizujes, mozes reci neku marku, ne sve evropske automobile.......

luci:pa charger kako da ljudi o tebi ne stvore pogresnu sliku kad branis sve sto je americko i kad treba i kad ne treba samo budi realan i niko ti nece rec reci..
68Mustang428CJ:Ja govorim o situaciji onako kako je ja vidim. Ne ocekujem od svih ostalih da je takodje tako vide.
U dve reči tako mnogo rečeno.gt500:Ako se ne varam , jomini ima potpis "BE REAL"![]()