Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci sad moram da vozim auto da bi znao da li je dobar ili ne?

Ako ces tako, koliko to automobila si ti provozao? Posto tvrdis da su vecina vozila za srednju klasu ljudi odlicna u Evropi, bas me interesuje koliko vozila si uspeo provozati sa svojih 18-19 godina (tj. u vreme kad se u Srbiji dobiva vozacka).

Za svoje godine, prilicno dosta automobila je proslo kroz moje ruke, imam jaaaako veliku familiju i sto se tice toga, zaista mogu da kazem da sam imao iskustva sa raznoraznim markama automobila.....Vozio sam od 903ccm preko 1.8t, 2.5T pa sve do 5.0 V10 TDI i od benzinaca najjaci S500......
Nego, nije poenta u tome, natavno da ne mozes da znas da li je los iako si ga nisi vozio ali nemoj da generalizujes, mozes reci neku marku, ne sve evropske automobile.......

gt500:
Za svoje godine, prilicno dosta automobila je proslo kroz moje ruke, imam jaaaako veliku familiju i sto se tice toga, zaista mogu da kazem da sam imao iskustva sa raznoraznim markama automobila.....Vozio sam od 903ccm preko 1.8t, 2.5T pa sve do 5.0 V10 TDI i od benzinaca najjaci S500......
Nego, nije poenta u tome, natavno da ne mozes da znas da li je los iako si ga nisi vozio ali nemoj da generalizujes, mozes reci neku marku, ne sve evropske automobile.......

Ono sto mene nervira kod tebe je kad mi pocnes pricati o Amerikancima i mene porediti sa njima, iako sam siguran da uopste ne znas kakvi su Amerikanci ljudi vec sve zakljucke donosim po onome "sta se uglavnom prica medju ljudima".

U pravu si delimicno, ali ajde molim te budi jednom realan i reci kako da te ne poredim kada si na strani amera za bukvalno sve......da neko dete cita ovaj forum pomislilo bi da u evropi ne postoji dobar auto, da su ameri zakon, tacnije FORD !

Ako se ne varam , jomini ima potpis "BE REAL" :lol:

Back