Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A Yugo? :lol:

mud3.jpg

68Mustang428CJ:
Trebali ste da birate nesto sto valja.

Ranger? Ako ste hteli pickupa onda se kupuje F-150 ali u FX4 verziji.

Slicna situacija je i za Suburbana. On nije napravljen za off-road, on je ogroman SUV napravljen za asfalt.
Video sam da druge organizacije voze F150, mi ih nemamo ali ih ima po gradu. Za Suburbana znam da nije offroad, ali ima ovde ljudi koji voze i mnogo šminkerskija kola. Najsmešniji je lik ovde u gradu koji pred kućom ima parkiran neki limun žuti Mitsubishi GT, sportnjak, nikad nisam video da ga je pomerio sa parkinga. A i nema kud. :)

Neko je pitao za Land Rovere, znam da su dobri ali nismo imali budžet da ih kupimo. Pre mesec dana smo kupili 25 komada Nissan Patrol-a (beli, plavi i sivi, svi dizel, samo im fali UN znak i antena). Iako je pravi traktor, dobar je, mada sa njima je problem koliko mi reče vozač da imaju neku gumu dole kao traka koja ide oko onih nosača prednjeg točka koja ume da pukne kad auto naleti na rupčagu i onda kola skaču kao luda dok se to ne zameni. Ne razumem se preterano u mehaniku, al' sam vozio jedan takav koji je bio pokvaren, i nije prijatno...

Mitsubishiji nemaju neku savršenu unutrašnju obradu, ali su stvarno ekstremno udobni po rupama, jer imaju malo tvrđe ogibljenje ali odlično apsorbuju udare, tako da pogotovo ekipa koja sedi na zadnjem sedištu ne udara glavom o plafon svaki čas.

Za GT-a, pošto sam trenutno na poslu nisam u mogućnosti da slikam put, ali evo samo za tebe sam sa terase malopre slikao vozni park, zapravo ono što trenutno nije na terenu...

http://www.milovanovic.com/pix/Park.jpg

68Mustang428CJ

Stvarno te ne razumem ,kako ne mozes da shvatis da se US terenci voze samo u americi( da cia-u mozes u beogradu da prepoznas po njihovim suburbanima)

u ostalom normalnom svetu se voze japanska terenska vozila zato sto su bolja , kvalitetnija izdrzljivija, manje trose

u africi i australiji dominiraju japanci , na podrucju dalekog istoka(kina sibir..) rusi sa derivatima uaz-a gaz-a
i ostalih z vozila
evropa je uglavnom kultivisana po putevima
ovde terence voze samo vojska policija firme koje rade po bespucima

reci ti meni sta ce meni
ford f-150 kad u srbiji postoje seoski putevi kroz koja moze jedva da prodje konjski spediter
za crnu goru da ne pricam, tamo se i koze jedva mimoilaze na seoskom putu

a da nisan patrol ali verzija za valjda un trupe v6 4.2 dizel majka mara
ali obicna lajka niva je zakon za patrol

da valja wrangler za rad ili trnsport vise lica moja bi ga firma kupila(a firma mi je bogata) jer su za direktore iz amerike stigli Murano suv-vi ineke mecke
dok mi terenci monteri koristimo terenske gazele(KVARLJIVA ROBA), patrole , nive , hilux, a od skoro
je i indijska mahindra(pezo motor) dosla na testiranje

shvati jedno u beogradu su se wrangleri vozili pre devedesetih ,gde su sad nema ih nigde
japanci su ih zamenili

moj cale je penzos energoprojekta radio je po africi i bliskom istoku(irak) jedina americka vozila sto su imali bili su MACK-kamioni jos danas se vidjaju po beogradu

sve ostalo po tim zemljama su bili japanci i terenska (nisani,mitsubishi) i putnicka vozila
ako oni kao firma nekad bogata i jaka su birali japance za transportna vozila za divljnu ane nemce ili engleze onda moras da skines kapu njima

znam da si napaljen za amere pogotovu sto zivis tamo ok je to , ali bato un u bosni je vozio samo japance i nista drugo a to mora nesto da znaci

p.s. izvinite zbog pravopisa

Back