Uzasno. Ford rastura od kada je sezona pocela i onda moraju traziti glupe razloge da ih kazne. Na Rally Portugal svim Fordovima je dodatno 5 minuta jer bocno staklo je bilo pomereno za pola milimetra. Sa tim je Gronholm izgubio vodjstvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi kako ga vijaju!!!68Mustang428CJ:Jomini, kako ta 2 prolaze protiv Focusa u WRC?![]()

Sizif:Evo jedne pohvale za Japance... nalazim se trenutno na Haitiju, zemlji koja nema puteva, tj. ono što ima su rupe sa malo asvalta između. Od svih džipova koje ovde vozimo, a ima ih tridesetak, japanci razvaljuju što se tiče prave offroad vožnje. Gledam Fordove koji se raspadaju, jedini koji idu i posle mnogo kilometara su Mitsubishi Montero-i, Nissan Patrol, Toyote LandCruiser. Kie su se raspale, mada i dalje idu (kozmetika im spolja otpada), Amerima propada ogibljenje i ležajevi, mada motori rade. Ali udobnost japanaca po lošem putu je nenadjebiva, posle 8 sati vožnje offroad jedino iz Toyote i Mitsubishija izađeš u jednom komadu...

Samo sutra. Moraš da shvatiš da nije jedini kvalitet offroad vozila da može da prođe preko prepreka, mnogo je važnije koliko je udoban kad ide po lošem terenu... svaki auto se može voziti po putu koji ima rupe, a Jeep je jedan od najneudobnijih. Na moju veliku žalost, dugo sam ga vozio, i jednu verziju TJ-a koju sam terao po Kanadi zapamtio sam po tome što je imala volan malo decentriran, možda 2-3 cm u desno u odnosu na osu vozača. Ne mogu ni opisati koliko to iritira vozača, kada volan nije TAČNO ispred tebe nego par cm u desno... strahota. O prostoru unutra nemam ni komentara, jer je shoulder space jadan, ja sa svoja 2m i sto kila definitivno nisam osoba za Jeep.68Mustang428CJ:Naucite da vozite. Boljeg off-road vozila od Jeep-a nema.
Od amera imamo Fordove (Explorer, Ranger pickup), Imamo GMC Suburbane (njih vozi ovde i američka ambasada) i imamo Grand Cheeroke-je. Uslovi vožnje su negde između ove dve slike, dakle nekad je samo put sa ogromnim rupama na svakih par metara, ali nekad se vozi i uz korita reka, po kamenju i sl. Uglavnom, retko možeš da pređeš 50kmh, gde god da si...68Mustang428CJ:A sta imate sve od Amera, bas me interesuje?
I kad vozite, jesu li uslovi kao na prvoj gore slici (na kojoj je Lexus) ili kao na drugoj (na kojoj je Jeep)?