Eh,kad bismo sada mogli.......

Noć, zvezdano nebo i lagani povetarac, ispod nogu mekana, zelena trava, u vazduhu zvuk valcera, ruka u ruci, telo uz telo i igra, dvostruka igra u srcima, jedna u nogama, uz valcer, divna i lepršava, druga u očima, iskonska i večita, igra koju svi zovemo ljubav.

@PROMETEJ

Divno ukomponovano... posebno mi se dopao ovaj valcer ( snazan i otmen ples) utkan u ovu neznu misao.
Sve pohvale.

iskazati sreću koju osećamo, ovu radost u grudima, ovu lepotu u očima, ovaj osećaj koji igra u telu i ne dozvoljava da budeš bilo kakav sem srećan, osećaj da je sve oko nas čisto i lepo, netaknuto zlobom i vremenom, savršeno osećanje koje neće da ostane u meni već želi napolje, hoće da ga svako vidi i dodirne, da svi znaju koliko je lepo.... Žao mi je što ne umem lepše da opišem nešto što je ovoliko lepo i ovako savršeno, sve reči ovoga sveta ne bi mogle da obuhvate maleni delić onoga što osećam ponovo bi bilo nedorečeno a to je greh kada je ovako lepo...

...recima iskazati svoju ljubav:heart:...rekla bih ti...volim te ljubavi:heart:..volim te tvoje lepe zelene oci:heart:...volim taj tvoj osmeh..koji nikada ne skidas sa lica:heart:...volim da osetim tvoju kozu pod mojim rukama:heart:....volim kad miris tvoga tela ostane na meni:heart:....volim te zato sto si takav kakav jesi:heart:...volim te jer me cinis najsrecnijom na svetu:heart:...volim te jer me volis....:heart::heart::heart:ljubavi moja

Kada bi znala

Ti padas na moje lice kao senka
i spavas na zidovima moje sobe.
Nocu uzimas oblik deteta
jutrom mirises na pelin.

Dok koracam hladnom zemljom
natopljenom od oktobarske kise
blato je mlado i lepi se za noge
hladan vetar,za vratom mi dise.

Nemi pokret klonulog tela
jesen me steze,lomi me...
Pesma odlazecih ptica i lisce na asfaltu...
Kako mi nedostajes,kada bi znala...

Neozbiljni pesimista

usamljenost.jpg

Back