Meedena
Aktivan član
- Poruka
- 1.802
Ti si nevaljalapodmevas se mojim suzama
ja
a ti se
neka te neka...ima vremena
se i ti pa cu da te pitam
![]()

ja se podsmevam, sad si me rastuzila
idem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si nevaljalapodmevas se mojim suzama
ja
a ti se
neka te neka...ima vremena
se i ti pa cu da te pitam
![]()

ja se podsmevam, sad si me rastuzila

Lako je tebi da tako pricas kade je tvoje...hajde,hajde...devojke,zivot je tako lep
,dosta
![]()
sada na mestu
...A gde je moje rame
i kako onda da ne budem

Nemoj...valja neko nekada i da nam se podsmevaja se podsmevam, sad si me rastuzila
idem![]()
![]()

U tome i jeste nevolja...sto su i oni sigurno nesrecni bar koliko i mi,ako ne i vise...mozda cak iskrenije i vole...i vise...ali...Vidi samo kuda ste vi otišle, pa šta vam je pobogu ? Život je tu i lep je, pogledajte oko sebe, okrenite se i potražite sreću, čak nemojte ni da je tražite samo joj dopustite da dodje do vas. Razmišljate o tome da ste nesrećne, jeste li sigurne da neko ko vam je blizak nije zbog vas nesrećan ? Mislite li da nemate nekoga ko vas iskreno voli a vi to ne vidite ? Čisto sumnjam, verovatnije je da takav neko postoji a vi ne znate za njega ili ne želite da znate... Nemojte čekati princa na belom konju, on vas ne poznaje, birajte sreću tamo gde vas dobro znaju i vole takve kakve jeste, baš zbog toga što jeste, dobićete više nego što možete da sanjate...

Ti si to već dobila, nadam se da znaš to...Jel i ja?![]()

U tome i jeste nevolja...sto su i oni sigurno nesrecni bar koliko i mi,ako ne i vise...mozda cak iskrenije i vole...i vise...ali...
Ljubav je cudo...ko li ce je razumeti...a malo sale nije na odmet cak i na tako ozbiljnu temu zvanu LJUBAV![]()
Stedim sreco vec dugo(nekome tugu)...ali se i trosim,a to neko ne primecuje...u celoj prici ja se mogu nazvati onom cija je ljubav na stubu podsmeha...Nije lepo kada to tako lako kažeš, znam da su žene komplikovane i da žele drugačije, ali sam siguran da kada bi iskreno pogledala nekoga ko te voli, i uspela da ga shvatiš, ne bi tako mislila. U redu je ne uzvratiti ljubav, osećanja na žalost nisu dvosmerna, trebalo bi samo da pokušaš da ga razumeš i vidiš kako mu je i kako možeš da mu pomogneš samo zbog toga što takva ljubav, neuzvraćena i ne daj bože ismejana boli više od smrti i strašno teško se leči, znam to veruj, i samo mnogo sreće i prava žena kojih je stvarno malo mogu te spasiti iz tog košmara. Zato te molim, pre nego što kažeš nešto tako olako, seti se ovoga što sam napisao, uštedećeš nekome veliku tugu.

Stedim sreco vec dugo(nekome tugu)...ali se i trosim,a to neko ne primecuje...u celoj prici ja se mogu nazvati onom cija je ljubav na stubu podsmeha...
I skroz si me pogresno skapirao...svo to pisanje je bila sala na zadatu temu![]()
Vidi samo kuda ste vi otišle, pa šta vam je pobogu ? Život je tu i lep je, pogledajte oko sebe, okrenite se i potražite sreću, čak nemojte ni da je tražite samo joj dopustite da dodje do vas. Razmišljate o tome da ste nesrećne, jeste li sigurne da neko ko vam je blizak nije zbog vas nesrećan ? Mislite li da nemate nekoga ko vas iskreno voli a vi to ne vidite ? Čisto sumnjam, verovatnije je da takav neko postoji a vi ne znate za njega ili ne želite da znate... Nemojte čekati princa na belom konju, on vas ne poznaje, birajte sreću tamo gde vas dobro znaju i vole takve kakve jeste, baš zbog toga što jeste, dobićete više nego što možete da sanjate...

Slobodno,dajem i garanciju...![]()

I ja odoh u grad...pa vidimo se u gradu...prepoznacu te po plavoj kosi...![]()
,ne sretoh te u gradu, a becila sam se
, ne bih li te ugledala