Ех да имам неку моћ ...

Обилић

Elita
Poruka
16.862
Шта бисте ви да имате "неку моћ" ?
Некоме је.ке. ?

Молим да напишете оно што вам прво падне на памет,
ми ћемо знати дал' сте у плусу ил' минусу ! :zloca:

Ах да, шта бих ја ? :flert:

Па с'обзиром да ме данас један назови колега наљутио,
хммм ...
Боље му је да немам никакву моћ ! :ljutko:

Da imam neku moc, recimo postati supermocni bog, nek bude YHWH, koji pali i zari na sve strane, da imam u tom trenutku mogucnost, formirati ovaj svijet sebi po gustu, moram priznati da bi bio u dubokom iskusenju.

Ono sto se nadam, ali ne znam da li bi u takvom stanju opijenosti bio u stanju napraviti, je da bi rekao - kurce*m necu mrdnuti, sami ste si ovaj svijet zakuvali.
Odo setati svemirom, a vi se jebit*e o svom trosku.

Морам да вам испричам :

Колега из друге смене дође на посао
и почне да виче
"Ко ми је опет избацио пепељару у ходник !?"

Не издржим и одговорим :
" Јел' знаш ти да је овде забрањено пушење ?!"

Ееееј,
ајде што га никад нисам опоменуо да не пуши,
него би он и да миришем његове опушке кад га нема !!!

Врх безобразлука !
Па како да му не пљунем у кафу ако је икада будемо заједно пили ?

Е сад ти г. Инфинити реци, зар не би било лепо понекад имати неку моћ ..? :zloca:

Ova tema je jos jedan dokaz prolaznosti vremena.....nekad zuis za moci, a kasnije ne zelis da je prihvatis ili bi je se odrekao.....
Svaki covek ima moc koju je sam sebi, svojom glavicom stvorio....ali uvek moze da se masta o tome sta bi bilo kad bi bilo....
Evo ja je se odricem odmah bez mogucnosti prihvatanja :fdlan:
Milion stvari u jednom momentu radim, milion misli mi u jednom trenutku prodje kroz glavu, i redovno ovako nemocna sve zbrckam i napravim neki picvajz :fdlan:

E sad jedino kada bi imala moc, pa da sredim haos u svojoj glavi, ali mislim da bi za to bilo potrebno vise mocnih ljudi :huh:

Da imam moć, instalirala bih program da kad god neko kaže ili uradi nešto neljudski da mu se momentalno vrati, ni minut vremenskog razmaka, nego odmah - kao bumerang.

Svet bi bio disciplinovan u roku od 7 dana, jer bi svi spoznali i ovako važeću istinu da se isto biće nalazi u svima, i da nema ničega što smo poželeli, rekli ili učinili nekome a da nismo zapravo poželeli, rekli i učinili samome sebi, samo se ta veza zbog ogromnosti vremena i brojnosti individualnih životnih oblika ne uviđa tako lako.

E, pa ovaj program bi to rešio jako lepo i brzo, ne bismo morali npr da čekamo da se rasistička govna reinkarniraju kao mali crnčići u Džibutiju, ili silovatelj kao silovan, da bi naučili lekciju, itd, i ne bi bilo samopostavljenih delitelja pravde, ne bi mogla da se napaja krvožednost gomile i želja za osvetom, program bi sve rešavao sam, po automatizmu. Heaven...

Misli se ne bi sankcionisale, jer je većina misli naučena, ubačena vaspitanjem i nije svesni izbor, ali bi se hronično destruktivne misli vraćale odašiljaču u vidu psihofizičkih smetnji. Kao i sada, doduše...

Evo ja je se odricem odmah bez mogucnosti prihvatanja :fdlan:
Milion stvari u jednom momentu radim, milion misli mi u jednom trenutku prodje kroz glavu, i redovno ovako nemocna sve zbrckam i napravim neki picvajz :fdlan:

E sad jedino kada bi imala moc, pa da sredim haos u svojoj glavi, ali mislim da bi za to bilo potrebno vise mocnih ljudi :huh:
Sorry, tebi nema pomoci....ne postoji levak koji moze da promeni okamenjene predrasude...

Da imam moć, instalirala bih program da kad god neko kaže ili uradi nešto neljudski da mu se momentalno vrati, ni minut vremenskog razmaka, nego odmah - kao bumerang.

Svet bi bio disciplinovan u roku od 7 dana, jer bi svi spoznali i ovako važeću istinu da se isto biće nalazi u svima, i da nema ničega što smo poželeli, rekli ili učinili nekome a da nismo zapravo poželeli, rekli i učinili samome sebi, samo se ta veza zbog ogromnosti vremena i brojnosti individualnih životnih oblika ne uviđa tako lako.

E, pa ovaj program bi to rešio jako lepo i brzo, ne bismo morali npr da čekamo da se rasistička govna reinkarniraju kao mali crnčići u Džibutiju, ili silovatelj kao silovan, da bi naučili lekciju, itd, i ne bi bilo samopostavljenih delitelja pravde, ne bi mogla da se napaja krvožednost gomile i želja za osvetom, program bi sve rešavao sam, po automatizmu. Heaven...

Misli se ne bi sankcionisale, jer je većina misli naučena, ubačena vaspitanjem i nije svesni izbor, ali bi se hronično destruktivne misli vraćale odašiljaču u vidu psihofizičkih smetnji. Kao i sada, doduše...
:think:ljudi se ne bi osjećali slobodno. Bili bi ljuti i masovno bi vršili samoubistva. Sistem nije fer jer samo ljudima koji urade ili kažu nešto neljudski to isto momentalno vrati. Oni koji čine dobra djela - ništa. :think:

Ne vidim kako bi ovo praktično funkcionisalo i kako bi uopšte bilo realizovano. Možda uz pomoć magije ali ljudi se ne bi osjećali prijatno. Samoubistva everywhere.

Шта бисте ви да имате "неку моћ" ?
Некоме је.ке. ?

Молим да напишете оно што вам прво падне на памет,
ми ћемо знати дал' сте у плусу ил' минусу ! :zloca:

Ах да, шта бих ја ? :flert:

Па с'обзиром да ме данас један назови колега наљутио,
хммм ...
Боље му је да немам никакву моћ ! :ljutko:
Ko ti je rekao da nemaš moć?

Back