Egipat

ja sam bio 2005. u oktobru i novembru mesecu. NEZABORAVNO. mogu reci samo ako je tad bilo lepo za docek ove 2009-te bice mnogo mnogo lepse. ja necu ici nigde van, bicu kuci ali ako bi isao negde to je izvanredna ideja i ja je podrzavam 100%(vec razmisljam za docek 2010). izuzetno hvala autoru teme, ovo je za duboko razmisljanje i odvajanje para za lepe i nezaboravne stvari:heart::super::super::super::klap:

Jel` neko letovao u Tabi?
Ima li ko kakva iskustva i kako je u Elijatu?
Cini mi se interesantna ponuda, Petra, Jerusalim se ne cine tako dalekim i skupim izletima kao iz Sharama...

Jel` neko letovao u Tabi?
Ima li ko kakva iskustva i kako je u Elijatu?
Cini mi se interesantna ponuda, Petra, Jerusalim se ne cine tako dalekim i skupim izletima kao iz Sharama...

Prosle godine je Kontiki najavljivao Tabu, ali su odustali od tog aranzmana. Da li je neko ove godine radi, jer to je dobra lokacija za posetu Petre

Šta mislite za Egipat u Aprilu da li je ok i da li je neko išao tada?

ok je.
to je pravo vreme za egipat, posebno ako ces da ides na izlete.

pre par godina smo letovali u hurgadi usred avgusta, temperatura je bila preko 40C i obilsli kairo (6 sati voznje od hurgade), luxor i karnak (oko 3 sata). ja dobro podnosim vrucine, ali bilo je ljudi kojima je smetalo. naravno more je bilo pretoplo.

nas vodic nam je tada rekla da su strancima aranzmani jeftiniji u letnjim mesecima (zbog visokih temperatura) i da oni uglavnom tamo odlaze u martu, aprilu, septembru, oktobru, odnosno u periodu kada su temperature max 30C.
u junu, julu, avgustu je tamo padanje u nesvest,

pa, ko sta voli...

Моја другарица била и каже да је добар хотел...све је добро од хране до плаже, услуге..све...

Pozdrav,

Da li neko ima informacije o hotelu Magaviš, deluje mi interesantno njihova plaža, sudeći po Google Earth-u.

Ja sam bila u tom hotelu 2003. godine i bila sam zadovoljna. Imaju veliku i lepu plazu, odlicnu klopu, a moguce je da sada ima i bolje sadrzaje nego kad sam ja bila, s obzirom da se tada jos uredjivao.

Ljudi, kad bi znali kako je lepo Crveno more...nikada, nikada se ne bi dvoumili...

POTPUNO se slazemo sa tobom! Za deset dana povrsinskog ronjenja (na plazi ispred hotela,zezanje u vodi sa maskom i disaljkom) videla sam preko 20 vrsta riba :) u raznim bojama,jezeve,cak i neke morske zmije... Uvek toplo more i tako bogat podvodni svet!:D
Savrseno! Preporucujem i kurs ronjenja i ako ste u Hurgadi izlet - na Rajsko ostrvo:D

I ja se slazem da je crveno more najlepse more na svetu.Ja sam bila u hotelu Regina i bila sam zadovoljna samo mislim da hotel koji ima 4*lux mora da bude cistiji mnogo.Takav hotel u Turskoj ili Grckoj ne verujem da bi imao vise od 3*.Ali to nije bilo toliko ni bitno provela sam se super.Moja drugarica je bila u Magavis hotelu i kaze da je bilo ''extra'' sta god to znacilo.:bye::bye::bye:

Da li je neko bio u hotelu Sea Star Beau Rivage 5* u Hurgadi?I da li je neko imao iskustva sa Big Blue agencijom iz Beograda?

shto se hotela tiche nisam bila u tom ali kada je u pitanju agencija samo hocu da ti skrenem paznju da je agencija Big Blue zapravo bivsha agencija Fantazija koja je pre par godina onako svojski zeznula onolike ljude koji su sa njom krenuli put Turske, tako da bih je ja ipak zaobishla... Jolly, Kon tiki, Spirit travel, Follow me :ok:
pozdrav!

Back