Drago mi je da ste mi to rekli, jer ja sam prosle nedelje dosao iz hurghade i uopste nisam odusevljen. Naime, bili smo u kairu tri dana i zali boze toga, jer od ta tri dana jedino je vredan onaj prvi dan kad se ide na piramide, ostalo je bezveze..E sada, hurghada.... Hotel je stvarno super, pyramisa blue lagoon....U hotelu ima kompleks bazena, bar, po ceo dan ima neki program za goste organizovan...stvarno je sve super..ali...Kad izadjes da prosetas, oni prodavci jako smaraju, na plazi svaka 2 minuta dolaze da ti nude neke masaze, tetovaze, izlete...iskreno da kazem odlepio sam. Najvise vremena sam proveo u dvoristu hotela na bazenima, i u sobi...Nije bilo ni "O" od odmora...
Inace, ako je stela takva za odmor kao sto kazes, mozda cu i razmisliti da idem tamo. Ja sam i citao da je to tako nesto otprilike, ali ajd...hteo sam da odem ovako da vidim...ali iskreno da kazem, kad sam se vratio , rekao sam da mi sada treba 5 dana na zlatibor da bih se odmorio..
Hvala na utiscima...
Pozdrav
Inace, ako je stela takva za odmor kao sto kazes, mozda cu i razmisliti da idem tamo. Ja sam i citao da je to tako nesto otprilike, ali ajd...hteo sam da odem ovako da vidim...ali iskreno da kazem, kad sam se vratio , rekao sam da mi sada treba 5 dana na zlatibor da bih se odmorio..
Hvala na utiscima...
Pozdrav