Egipat

ja se nesto mislim hostmark ili suni dejs .....

Bila sam prosle godine u Hostmarku , 4* sasvim zadovoljavajuci , koliko god da sam gledala uglavnom sve pohvale sto se tice hotela , cistoce , izbora hrane ... malo je izvan grada ali to nije nikakav problem jer kombici stalno zuje na sve strane i lako je dici ruku i zaustaviti ih , s tim sto se treba cenkati PRE ulaska . Za vreme dok sam ja bila ni jedan slucaj problema sa hranom ... ali naravno treba paziti sta jesti . Usluga ALL i treba tako uzeti mada mislim da se on samo tako i prodaje kroz aranzman .

hurgadaegipatod8juna001.jpg

Plaze su ono sto se meni generalno ne dopada u Egiptu , plitke i bezgranicno se hoda kroz vodu dok se ne dodje do iole pristojne dubine , odlicno za decu ali za plivace treba malo truda ... kod ovog hotela koji ima svoju plazu u zavisnosti od plime ili oseke , hoda se od 50 m do 150 m .. a kazu da je to kao sjajno :roll:

hurgadaegipatod8juna003.jpg

I jos malo baste hotela

hurgadaegipatod8juna009.jpg

Planirao sam ove godine da letujem u Egiptu u Hurgadi pa bi voleo da cujem utiske i savete od nekog ko je vec bio tamo.

ja letujem vec 5 godina i prezadovoljna sam hotelima,cenama,plazama u hurgadi.Mi ne propustamo ni jedne godine novu avanturu-posete luxoru,dolini kraljeva,kairu,ronjenje na rajskim ostrvima i jos mnogo sta...eto suprug i ja toplo preporucujemo

Poslednja izmena od moderatora:
mene uvek smore te plaže gde moraš da šipčiš pola sata dok se bućneš ko svet :lol:

joj i mene
sad sam se vratila iz grcke
plaa koja mami uzdah - tirkizno more, beli kvarcni pesak, meni uzas :lol:
sad planiram da uhvatim neki produzeni vikend od 3 dana u puli i rovinju i trazim na netu plazu sa sto kamenitijim ulazom u vodu

Zato sam ja prosle godine drito sa aviona iz Egipta se prepakovala u 24 sata i otisla za Grcku :D
Al nemojte da kvarimo ljudima utisak ... tamo sam cula da mnogi dolaze po desetak puta vec . Neko to voli .
Nas tri smo za drugacije vrste odmora ;)

Zato sam ja prosle godine drito sa aviona iz Egipta se prepakovala u 24 sata i otisla za Grcku :D
Al nemojte da kvarimo ljudima utisak ... tamo sam cula da mnogi dolaze po desetak puta vec . Neko to voli .
Nas tri smo za drugacije vrste odmora ;)

ma meni je u eg sva tri puta bilo sjajno
jednom bila u hurgadi i obisla sve sto sam mogla i sto nisam mogla
drugi put u sharmu, nema pescanog ulaza u more nego sa ponte skaces u 15m dubine sa koralnog zida pravo u more
treci put 7 dana na brodu na otvorenom moru
i opet cu sigurno!

a grcka ove godine je pokrenula lavinu..cvrsto sam obecanje dala sebi - do novembra necu da se svrtim..maximalno koliko to budem mogla da uradim!

ma meni je u eg sva tri puta bilo sjajno
jednom bila u hurgadi i obisla sve sto sam mogla i sto nisam mogla
drugi put u sharmu, nema pescanog ulaza u more nego sa ponte skaces u 15m dubine sa koralnog zida pravo u more
treci put 7 dana na brodu na otvorenom moru
i opet cu sigurno!

a grcka ove godine je pokrenula lavinu..cvrsto sam obecanje dala sebi - do novembra necu da se svrtim..maximalno koliko to budem mogla da uradim!

tako ja sa skijanjem :lol:

JA bi i isla u Egipat...al onaj mm kaze da nema sanse...vratili bi se 10kg tezi,jer bi samo nesto grickali :lol:
(...ako bi se vratili....to mu je najveci strah :mrgreen: )

Od svega priznajem samo brod i ronjenje i samo bi zbog toga isla :ok:
to je ne-po-nov-lji-vo :zaljubljena:
ligestuli , bazeni , klanjanje zaposlenih i kilometri svedskog stola me ne impresioniraju

tako ja sa skijanjem :lol:

JA bi i isla u Egipat...al onaj mm kaze da nema sanse...vratili bi se 10kg tezi,jer bi samo nesto grickali :lol:
(...ako bi se vratili....to mu je najveci strah :mrgreen: )

ja nisam u eg nikad uziamala all incl.varijantu
kad bi moglo, najradije bih uzela dorucak sa nocenjem
a klopa danju na plazi i uvece u gradu
u eg se nisam nikad ugojila jer iz mora im nisam izlazila
ali me zato turska sahranila :roll:
kad nas je videla na aerodromu, prijateljicina cerka nam je rekla da smo ko bejli denserke :D

predivna ti je ova poslednja fotka:zaljubljena:
možda jer je najmanja:mrgreen:
:P

najmanja je jer su mi na njoj sise najvece
pa ne ide da skupljam reputacije na velicinu :smeker:
meni je najdraza ova alibaba predvodnik i svi za mnom :aha:
ala smo divljali po pustinji, nisu arapi mogli da nas savataju
posle su sizeli..ko ih ebe
pa nismo u pustinju otisli da bi vozili 40km/h
to mogu i u bgdu :lol:

Poslednja izmena:

Back