Nikola Šubić Zrinski
Iskusan
- Poruka
- 6.877
Ovisi vjerojatno o lokaciji. Ja sam bio na južnom dijelu i nije bilo morskih pasa.Pogresno ... i ja sam isla zbog ronjenja i videla ih![]()
Mogla bi sa mnom u Australiju. Tražim partnericu za ronjenje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovisi vjerojatno o lokaciji. Ja sam bio na južnom dijelu i nije bilo morskih pasa.Pogresno ... i ja sam isla zbog ronjenja i videla ih![]()
Sad kapiram, pa tebi su standardi stvarno porasli posle onog ronilačkog rajaPogledaj temu
http://forum.krstarica.com/showthread.php/608353-Kokosov-otok(Shark-island)
Koralji su prekrasni u Crvenom moru,ali mislim da ću poslije Kokosovog otoka teško naći neku sličnu lokaciju
Vidi se da nisi bila u Egiptu, nemoj da ideš ove godine ali planiraj ga za uskoro nećeš se pokajati.
Nisam bila zaista, svakako ću otići jednom. Ja volim da slobodno šetam, a ne da sam zatvorena u hotelu. Tunis je bio veliko razočarenje, a svi su ga toliko hvalili.
nemojNisam bila zaista, svakako ću otići jednom. Ja volim da slobodno šetam, a ne da sam zatvorena u hotelu. Tunis je bio veliko razočarenje, a svi su ga toliko hvalili.
nemoj
ako te tunis razocarao a 100% si u pravu, onda nemas sta traziti u egiptu
nemoj
ako te tunis razocarao a 100% si u pravu, onda nemas sta traziti u egiptu
Evo, ja malo da podignem temu i da pitam cenjeni auditorijum - planira li neko ove godine letovanje u Egiptu. Meni se nešto ideeee, ne mogu opisati. Bila sam dve godine za redom u Tunisu, ali svi kažu da je u Egiptu lepšeZato bih ja ove godine u Egipat, druga solucija je Turska, pa bi me utešilo da čujem da ide još neko u Egipat. Malo me strah - nemiri, ovo, ono, sećam se od prošle godine, nije bilo baš prijatno. Da vas čujem?
![]()
Nisu imali direktan let? Preko koje agencije su išli, odnosno idu u aprilu? Ono što sam ja gledala preko Argusa - let je direktan, ili nije?
Petra? Agencije nude ekskurziju od 2-3 dana u Petru, za turiste koji idu u Egipat.
Ne verujem da se mnogo razlikuje cena u aprilu od cene u julu-avgustu.Planiram Hurgadu u aprilu. Ima li neko pojma koliko bi koštao 7-dnevni aranžman u hotelu 5*?
- - - - - - - - - -
Ne, Marsa Alam.