Egipat

Pogledaj temu :ok:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/608353-Kokosov-otok(Shark-island)
Koralji su prekrasni u Crvenom moru,ali mislim da ću poslije Kokosovog otoka teško naći neku sličnu lokaciju
Sad kapiram, pa tebi su standardi stvarno porasli posle onog ronilačkog raja :) Mada mislim da nisi dobro odradio Egipat, moraš da ponoviš. Ja sam samo na plaži hotela u Šarmu uslikao neverovatne stvari, a pošto si ronilac ne priznajem tvoj sud dok ne posetiš Dahab. Ako i tad budeš razočaran onda prihvatam tvoju presudu :)

Nisam bila zaista, svakako ću otići jednom. Ja volim da slobodno šetam, a ne da sam zatvorena u hotelu. Tunis je bio veliko razočarenje, a svi su ga toliko hvalili.

Ne mogu da se porede Tunis i Egipat, ni izleti ni more. A u Egiptu ima mnogo toga da se vidi van hotela, samo ono najbolje košta :)

Nego da ne trolujemo više, Krf je ekstra i ja ga svima preporučujem! ;)

Evo, ja malo da podignem temu i da pitam cenjeni auditorijum - planira li neko ove godine letovanje u Egiptu. Meni se nešto ideeee, ne mogu opisati. Bila sam dve godine za redom u Tunisu, ali svi kažu da je u Egiptu lepše:heart: Zato bih ja ove godine u Egipat, druga solucija je Turska, pa bi me utešilo da čujem da ide još neko u Egipat. Malo me strah - nemiri, ovo, ono, sećam se od prošle godine, nije bilo baš prijatno. Da vas čujem?:manikir:

Evo, ja malo da podignem temu i da pitam cenjeni auditorijum - planira li neko ove godine letovanje u Egiptu. Meni se nešto ideeee, ne mogu opisati. Bila sam dve godine za redom u Tunisu, ali svi kažu da je u Egiptu lepše:heart: Zato bih ja ove godine u Egipat, druga solucija je Turska, pa bi me utešilo da čujem da ide još neko u Egipat. Malo me strah - nemiri, ovo, ono, sećam se od prošle godine, nije bilo baš prijatno. Da vas čujem?:manikir:

vratilis u semoji prijatelji prosle nedelje
i u aprilu ide grupa drugih prijatelja
sve je isto, jedina razlika je sto nemaju direktan let do hurgade kao ranije, nego se ide preko istanbula

Jel planira neko ove godine da ide u Egipat?

Ja tradicionalno da , opet u septembru.

Bio sam svuda ali bolje usluge odmora i kvalitetnijeg smestaja za manje novca niko na svetu ne nudi od Egipta.

More najslanije i najtoplije na svetu, koralni grebeni , nesto sto se ne moze videti nigde na Mediteranu u kombinaciji sa najboljim svetskim hotelima i sve to za neku cifru od 500-700 evra za smestaj na bazi all inclusive usluge u zavisnosti koji hotel izaberete.

Ja sam bila u Hrgadi 2012, ali izabir hotela mi je bio jako los. Ono sto je jako bitno jeste dobar hotel. Tako da ove godine opet idem, aliiskljucivo u hotela sa *5, to nam je bila druga poseta,jer smo 2004 bili u Sharmu, pa smo se u Hurgadi vise asocirali na fakultativne izlete na koje svakako treba otici (Ronjene, plivanje sa delfinima, Rajska plaza, Luxor, Kairo, Giza...), plaza hotela je jako losa, cini mi se da se hotel zvao Rome (ili tako nesto), ugl. meni se licno hotel i nije nesto svideo, grad i nije nesto, ali je lepo uvece prosetati do lokalne MARINE, koja je jako lepo, i ima par aktivnosti za decu.

ja cu ove godine iako sam neki eg planirala za ronjenje da preskocim..previse je previranja
dvadeset jednom koptu odrubljena glava od strane fundamentalista
ipak nisam za takav adrenalin

Back