Egipat

Vratila se pre nekoliko dana iz Hurgade. Hotel Caribbean je super, dobro je sto je 45km od grada i ima prelepu plazu, svima preporucujem.
Izlet za Kairo su nam otkazali dva sata pred polazak jer nije bilo zainteresovanih Srba, naravno mi smo nasu agenciju odmah pitali ko ide i otisli sa Poljacima.
Niko iz nase grupe nije bio zainteresovan za piramide, neverovatno!
Korala je bilo malo i na nasoj plazi.

Vratila se pre nekoliko dana iz Hurgade. Hotel Caribbean je super, dobro je sto je 45km od grada i ima prelepu plazu, svima preporucujem.
Izlet za Kairo su nam otkazali dva sata pred polazak jer nije bilo zainteresovanih Srba, naravno mi smo nasu agenciju odmah pitali ko ide i otisli sa Poljacima.
Niko iz nase grupe nije bio zainteresovan za piramide, neverovatno!
Korala je bilo malo i na nasoj plazi.

Jel mozes da mi kazes sa kojom agencijom ste bili?

svaka od njih ima svoj otrov u ledjnim perajima - gledaj i ne diraj..a ajkula nije jedna jedina..puno ih je more..to je njihovo prirodno staniste..

Tako znači! Pa dobro. Pitao sam za ajkule jer je u oktobru 2010 bilo nekih napada na turiste. I to napada velikih belih. Pa pitam zato, da li su ih našli, ima li ih još? Znam da ima ajkula, ali mi je malo čudno da ima velikih belih.

da li je neko letovao u Hurgadi u hotelu Sunny Days El Palacio? Bilo kakkav komentar na hotel, uslugu i sve ostalo bi mi bio od pomoci...hvala unapred :)

Хотел је супер, добра локација, 2 плаже - не зна се која је лепша, добар распоред соба, коју год да добијеш, има поглед на море и практично је на плажи. Анимација је солидна, никада није досадно. Све у свему, одличан хотел, али има и своје мане, које су последица пребукираности. Ресторан је увек препун, нема слободних места, доста је прљаво, услуга прилично лоша, храна се чека на ред и јако је једнолична. Ми смо имали ту "срећу" да боравимо тамо у јулу овде године када су се у неколико смена за редом практично сви разболели од стомачног вируса. Колико чујем, сад је мало боља ситуација по том питању.

Хотел је супер, добра локација, 2 плаже - не зна се која је лепша, добар распоред соба, коју год да добијеш, има поглед на море и практично је на плажи. Анимација је солидна, никада није досадно. Све у свему, одличан хотел, али има и своје мане, које су последица пребукираности. Ресторан је увек препун, нема слободних места, доста је прљаво, услуга прилично лоша, храна се чека на ред и јако је једнолична. Ми смо имали ту "срећу" да боравимо тамо у јулу овде године када су се у неколико смена за редом практично сви разболели од стомачног вируса. Колико чујем, сад је мало боља ситуација по том питању.

pa mi bismo isli krajem oktobra, pa se sve nadam da ce te guzve tada vec proci..a reci mi jos nesto, pise da hotel poseduje 2 a la kart restorana kakav je princip u njima jel su obuhvaceni all inclusiv programom ili se doplacuju? hvala
Ukoliko ima jos neko ko je boravio u Sunny Days El Palacio hotelu, neka se slobodno javi...svaki komentar je koristan :)

Колико је мени познато, у тим ресторанима се плаћа. Искрено, нисам видела да је неко уопште јео тамо. Водич нас је саветовао да ако желимо да једемо нешто по свом избору, боље одемо негде у град, јер је повољније.

da li je neko bio u novembru u hurgadi?da li moze da se kupa u moru(da li je voda hladna)???

U prvoj polovini novembra(kad sam ja bio),je veoma prijatno za kupanje,od sunca i dalje treba da se stitis raznim kremama(ja sam tad dobio opekotine),uvece mi nije trebalo nista toplije da obucem,izuzetno je prijatno,znaci moze kratki rukavi.

moj prijatelj koji godinama organizuje u eg ronilacke ekskurzije, organizuje poslednju za ovu godinu u novembru..i nije je otkazao..sharm i hurgada funkcionisu na turizmu..hurgada ove godine jeste prljavija nego uobiajeno jer su imali neka postavljanja cevi ispod asfalta..generalno, hurgada je musavija od sharma jer u hurgadi zivi njihovo stanovnistvo, a u sharmu su samo turisti..egipcani koji tamo rade su smesteni u posebnom kvartu..
verujem da letovi idu direktno iz i u hurgadu, bez transfera autobusom do kaira..
ne znam, ako si resila - adrenalin vise ;)

United, те радиће - те неће радити, те раде али још не продају аранжмане итд. Ваљда су на крају почели са радом.

Ja sam danas u 16 h u agenciji United na razgovoru sa vlasnikom
Uglavnom tu sam agenciju dobila po preporuci i nadam se da da ce to proci ok.
Da nije taj put do njih nikada se ne bi usudila da krecem u tu avanturu al posto ulazim u agenciju na sporedna tzv prijateljska vrata i znam koga cu da ubijem ako nesto ne prodje ok mislim da cu biti hrabra i krenuti preko njih.

Samo je wayout ispostovao sve bez greske i ja sam stvarno jako zadovoljna saradnjom i njihovim poslovanjem.

Upravo sam primila poziv iz agencije u kojoj me obavestgavaju da je doslo do jedne male majusne izmene :evil: tj da nema aviona za tabu vise i da se sad leti na sarm pa odatle 2,5h autobusom do tabe.

Kaze devojka nije to nista super je put i bus ...

Opcije su mi :
- da pristanem
- da uzmem pare nazad sve bez penala ( jos mi kao cine )
- ili da odaberem hotel u sharmu

samo mi nije rekla dal sad treba da uzmem hotel za toliko novca koliko sam dala za Tabu ili jos treba da im doplatim po ovim NOVIM visim cenama. :dash: :evil:

Podivljala sam.
Kad sam shvatila da mi najvazniju stvar nije rekla zovem al se ona riba ne javlja i boli je uvo. Ja pizdim.

Ako mi kazu da treba da im doplatim , to znaci da su me klasicno zajebali isto vazi i za opciju da uzmem sav novac jer gde sad u jeku sezone za te pare da nadjem takav hotel ????

Cekam da mi se jave i da mi to odgonetnu a do tad spremam se i ostrim da u 16 h izadjem iz kancelarije i odem u agenciju da im se nahebem mle majke.

Dakle u ovoj zemlji vise nista nema lako...a vala ni lepo.
15 dana pred put stavlja me pred svrsen cin da svrseniji ne moze biti :roll: :neutral:

Evo nude mi 10% popusta na nove cene :roll:
Ponudili su mi Cleopatra Luxury hotel kao zamenu za moj Sofitel :dash:
Odlepicu.
Avion za sarm polece u 21h .
Ako bi pristala na opciju taba bila bi u sobi u 04h ja to svom detetu necu da radim.
Nisam pametna sta da uradim...

Ja idem u Sarm na kraju :roll:
Smorila sam se i nisam hepi.
Samo da se ziva vratim odande.

...Ovako je bilo letos...sa United Travel-om...a danas...???...strašno... tako je to kada svaki Šarlatan može da otvori travel agency...

...znači...ostaje jedino Wayout...

Po meni u Egiptu OBAVEZNO videti piramide, i obavezno vecerati na nekom brodu na Nilu. Takodje kupiti jedan papirus. I Obavezno ponesite kameru ili fotoaparat.

hotel Zoser u Kairu
58590672.jpg

Back