Egipat

Kakva su vaša iskustva sa Way out agencijom?Molim za odgovore.Pozdrav

Ja sam prošle godine išao u hurgadu preko agencije Way out. Nemam stvarno nikakvih zamerki. Imaju svoje ajde da ih nazovem agente koji su uvek tu kada ti zatrebaju. U Hurgadi radi za njih neka Makedonka, uvek je bila tu kada god nam nešto nije bilo jasno ili kada nam je trebalo. Naravno, nije bilo ono da zeznu za smeštaj, za povratak i slično. Vlasnik agencije je Egipćanin, tako da su oni za Egipat stvarno bez premca. I po cenama i po usluzi. Ako te još nešto zanima, pitaj slobodno. :bye::bye::bye:

Jutros se vratih iz Hurgade, posle 14 dana boravka u Hilton Long Beach hotelu, preko Argus toursa...

Kao što neko ovde reče ranije, iskustvo letovanja u Egiptu ne može da te ostavi ravnodušnim...

Ovo mi je bio do sada najbolji odmor u životu!

Već sam počeo da razmišljam o nekoj kombinaciji na proleće...:cool:

Da li je pametnije da se u Luxor ide u šorcu i majci ili u tankim pantalonama i košulji?( mada mi i to nije normalna kombinacija, jer su dole extremi....)

kod njih ne postoji kulturoloski problem oblacenja jer zive decenijama od turizma..
ti ces se bolje zastiti od sunca sa dugim rukavom i nogavicama..

Naravno, na zaštitu sam mislio.Puno ti hvala.Poz

egipcani imaju izuzetno kvalitetan pamuk..
u radnjama imaju za simbolicnu sumu (cenjkaj se obavezno!) tunike koje su od pamuka ili lana i koje su izuzetno udobne za njihovu klimu..
preporucujem da kupis..provuces ispod tusa blago nasapunjanu kupkom i do jutra suva..
mi ih nismo skidali..

egipcani imaju izuzetno kvalitetan pamuk..
u radnjama imaju za simbolicnu sumu (cenjkaj se obavezno!) tunike koje su od pamuka ili lana i koje su izuzetno udobne za njihovu klimu..
preporucujem da kupis..provuces ispod tusa blago nasapunjanu kupkom i do jutra suva..
mi ih nismo skidali..

E super, moraću da kupim.Pomogla si mi da ne razmišljam šta da ponesem.A da li imaju i neke tanke pantalone koje su prihvatljivog izglega ?

Mirka vrati li se ti sa proputovanja?
Nadam se lepim utiscima, planiram početkom oktobra u Egipat sa malim detetom. Jel neko išao u oktobru, jel vreme stvarno lepo, tj za kupanje i sunčanje?

Mirka vrati li se ti sa proputovanja?
Nadam se lepim utiscima, planiram početkom oktobra u Egipat sa malim detetom. Jel neko išao u oktobru, jel vreme stvarno lepo, tj za kupanje i sunčanje?

mirka se vratila..kad se nakaci na krstu prenece ti svoje utiske..
koliko sam ja videla po njenim fotkama - dete i muz su se nauzivali, nakupali U MORU i nasuncali, a mirka samo na bazenu :lol:
u oktobru je ok vreme, samo budi spremna i ponesi i neku topliju garderobu..
kad je sunce na nebu - jako toplo, kad naidje i najmanji oblacic - 10 C hladnije u momentu..eg je poznat po tome sto uz obalu stalno duvaju vetrovi (uticaj pustinje)..
ja sam u oktobru ostajala po sat vremena u vodi a onda bi se na plazi umotala u bade mantil..na kraju sam navlacila i dux..
ako se odlucis za izlet brodom - ni za zivu glavu ne polazi koliko god da je toplo, bez duxa i kape..

Ovde sam nova, i sledece godine planiram da idem sa porodicom u Hurgadu i raspitivala sam se za hotel Titanik resort koji ima 4 zvezdice i svoj veliki akva park. Htela sam da postavim pitanje ljudima koji su bili u tom hotelu sta sve spada u all exclusive i kakva je hrana u hotelu Unapred hvala ! :)

mirka se vratila..kad se nakaci na krstu prenece ti svoje utiske..
koliko sam ja videla po njenim fotkama - dete i muz su se nauzivali, nakupali U MORU i nasuncali, a mirka samo na bazenu :lol:
u oktobru je ok vreme, samo budi spremna i ponesi i neku topliju garderobu..
kad je sunce na nebu - jako toplo, kad naidje i najmanji oblacic - 10 C hladnije u momentu..eg je poznat po tome sto uz obalu stalno duvaju vetrovi (uticaj pustinje)..
ja sam u oktobru ostajala po sat vremena u vodi a onda bi se na plazi umotala u bade mantil..na kraju sam navlacila i dux..
ako se odlucis za izlet brodom - ni za zivu glavu ne polazi koliko god da je toplo, bez duxa i kape..

E baš ti hvala, da znaš da sam mislila da ponesem ukupno po 1 duksić svima čisto za svaki slučaj, ali izgleda će biti potrebno mnogo više.

Ovde sam nova, i sledece godine planiram da idem sa porodicom u Hurgadu i raspitivala sam se za hotel Titanik resort koji ima 4 zvezdice i svoj veliki akva park. Htela sam da postavim pitanje ljudima koji su bili u tom hotelu sta sve spada u all exclusive i kakva je hrana u hotelu Unapred hvala ! :)

All inclusive... :)

jel ima neko da je samostalno isao u egipat?
interesuje me zbog putovanja samog
sa naseg aerodroma kolko smo videli nema letova, jedino preko agencija da se uplati letovanje pa voze u hugardu, nas ne interesuje letovanje vec kulturni obilasci kaira, doleni nila i sl
sa budimpestanskog aerodroma ima al je oko 700 $ i to vozi samo egipatska kompanija

https://wftc2.e-travel.com/plnext/egyptAir/Override.action?

da li neko zna jeftiniji nacin za odlazak tamo?
hosteli su im oko 3, 4 e, tamo je takodje dosta jeftino za nas, i sad me ubi u pojam da ovolike pare treba za kartu, onda to vise nije jeftino putovanje :lol: postaje cak stavise nemoguce :sad2:

jel ima neko da je samostalno isao u egipat?
interesuje me zbog putovanja samog
sa naseg aerodroma kolko smo videli nema letova, jedino preko agencija da se uplati letovanje pa voze u hugardu, nas ne interesuje letovanje vec kulturni obilasci kaira, doleni nila i sl
sa budimpestanskog aerodroma ima al je oko 700 $ i to vozi samo egipatska kompanija

https://wftc2.e-travel.com/plnext/egyptAir/Override.action?

da li neko zna jeftiniji nacin za odlazak tamo?
hosteli su im oko 3, 4 e, tamo je takodje dosta jeftino za nas, i sad me ubi u pojam da ovolike pare treba za kartu, onda to vise nije jeftino putovanje :lol: postaje cak stavise nemoguce :sad2:

jat je uglavnom imao samo cartere u sezoni, a direktan redovan let do kaira od oktobra koliko se secam..
da sam na tvom mestu, sigurno se ne bi odlucila za hostel u njihovoj ponudi..oni su po standardu egipcana..ja ih volim, ali volim i sebe :)

jat je uglavnom imao samo cartere u sezoni, a direktan redovan let do kaira od oktobra koliko se secam..
da sam na tvom mestu, sigurno se ne bi odlucila za hostel u njihovoj ponudi..oni su po standardu egipcana..ja ih volim, ali volim i sebe :)

gledala sam na sta lice hosteli i po standardu su stranaca
mislim jasno mi je na sta mislis i ja sam se to zapitala ali sam iscackala, ima par dobrih sajtova za hostele u svetu i sasvim su ok, nista gori od onih u becu recimo
a jeftini su zbog njihovog standarda
gledala jatov sajt nema vise to za kairo, osim ako sam corava :lol:
gledala i po forumima raznim nema nista
moze iz istambula 62e u jednom pravcu bez takse.....al kad sve saberes bez 300e nema sanse da prodjes, a za te pare ima obilazak 10 gradova evrope, bedak je puci na aviokarte
ja se ponadala da ce biti nesto u budimpesti neka jeftna kompanija ko sto ima po evropi al za sad nisam nasla

imalo je ranije brodom iz atine do aleksandrije al je ukinuto sad je sa kipra, a mogu da mislim kolko je bio skup jer uvek su to neki fensi brodovi :roll:

Poslednja izmena:

Back