Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva su vaša iskustva sa Way out agencijom?Molim za odgovore.Pozdrav
Hurgada ili Sharm?
I meni je letovanje u Egiptu bilo najbolji odmor u životu. Iz više razloga....![]()
Da li je pametnije da se u Luxor ide u šorcu i majci ili u tankim pantalonama i košulji?( mada mi i to nije normalna kombinacija, jer su dole extremi....)
Naravno, na zaštitu sam mislio.Puno ti hvala.Poz
egipcani imaju izuzetno kvalitetan pamuk..
u radnjama imaju za simbolicnu sumu (cenjkaj se obavezno!) tunike koje su od pamuka ili lana i koje su izuzetno udobne za njihovu klimu..
preporucujem da kupis..provuces ispod tusa blago nasapunjanu kupkom i do jutra suva..
mi ih nismo skidali..
E super, moraću da kupim.Pomogla si mi da ne razmišljam šta da ponesem.A da li imaju i neke tanke pantalone koje su prihvatljivog izglega ?
Mirka vrati li se ti sa proputovanja?
Nadam se lepim utiscima, planiram početkom oktobra u Egipat sa malim detetom. Jel neko išao u oktobru, jel vreme stvarno lepo, tj za kupanje i sunčanje?
mirka se vratila..kad se nakaci na krstu prenece ti svoje utiske..
koliko sam ja videla po njenim fotkama - dete i muz su se nauzivali, nakupali U MORU i nasuncali, a mirka samo na bazenu
u oktobru je ok vreme, samo budi spremna i ponesi i neku topliju garderobu..
kad je sunce na nebu - jako toplo, kad naidje i najmanji oblacic - 10 C hladnije u momentu..eg je poznat po tome sto uz obalu stalno duvaju vetrovi (uticaj pustinje)..
ja sam u oktobru ostajala po sat vremena u vodi a onda bi se na plazi umotala u bade mantil..na kraju sam navlacila i dux..
ako se odlucis za izlet brodom - ni za zivu glavu ne polazi koliko god da je toplo, bez duxa i kape..
Ovde sam nova, i sledece godine planiram da idem sa porodicom u Hurgadu i raspitivala sam se za hotel Titanik resort koji ima 4 zvezdice i svoj veliki akva park. Htela sam da postavim pitanje ljudima koji su bili u tom hotelu sta sve spada u all exclusive i kakva je hrana u hotelu Unapred hvala !![]()
Ovde sam nova, i sledece godine planiram da idem sa porodicom u Hurgadu i raspitivala sam se za hotel Titanik resort koji ima 4 zvezdice i svoj veliki akva park. Htela sam da postavim pitanje ljudima koji su bili u tom hotelu sta sve spada u all exclusive i kakva je hrana u hotelu Unapred hvala !![]()
jel ima neko da je samostalno isao u egipat?
interesuje me zbog putovanja samog
sa naseg aerodroma kolko smo videli nema letova, jedino preko agencija da se uplati letovanje pa voze u hugardu, nas ne interesuje letovanje vec kulturni obilasci kaira, doleni nila i sl
sa budimpestanskog aerodroma ima al je oko 700 $ i to vozi samo egipatska kompanija
https://wftc2.e-travel.com/plnext/egyptAir/Override.action?
da li neko zna jeftiniji nacin za odlazak tamo?
hosteli su im oko 3, 4 e, tamo je takodje dosta jeftino za nas, i sad me ubi u pojam da ovolike pare treba za kartu, onda to vise nije jeftino putovanjepostaje cak stavise nemoguce
![]()
jat je uglavnom imao samo cartere u sezoni, a direktan redovan let do kaira od oktobra koliko se secam..
da sam na tvom mestu, sigurno se ne bi odlucila za hostel u njihovoj ponudi..oni su po standardu egipcana..ja ih volim, ali volim i sebe![]()