Egipat

Iscitala sam sve na putovanjima, sudeci po tome taj hotel je bas ono sto mi treba.
Htela sam i proslog leta u njega pa sam izabrala stelu jer je aranzman bio 14 dana.
Tad mi je muz rekao sledece godine Hurgada al ja sam nekako do jutros bila sigurna da se ja u egipat vise vracati necu.

Al kad sam videla ponudu , morala sam da priznam da za te pare nema taj kvalitet nigde.
Pa sad ne znam jel da progutam knedlu i strah od odvratnih stomacnih problema koji su mi upropastili prosli odmor il da ipak biram drugu destinaciju.

Мирка не знам нисам баш све читала да ли си тамо купила Антинал и да ли сте га
пили прошлог летовања...послушај ме добро 5 пута сам била у Египту и само једном
зарадила стомачне проблеме..и то прве године кад нисам знала за тај лек. Има тај лек под другим називом и код нас Ентерофурил...али није то то..јер он је за наше бактерије...а њихов лек уништава бактерије које постоје код њих. И пије се превентивно...пусти свког ко ти каже другачије...веруј ми испробала и причам из искуства. Чим дођеш одмах га купи и одмах почни да пијеш са породицом првих недељу дана два пута дневно, а касније можете и једном дневно...и једи све нормално и нема глава да те боли да ли ће неко да се разболи. Ја сам тако радила...и било је све у реду.
Ето ја ти рекох..па ти одлучи да ли опет у Египат или не...
Али зар оно море није најлепше и најтоплије .... мене одушевљава...

More je ko san al sam se namucila sa stomakom i sa 40 tempereaturom da mi je preselo.
Receno nam je za antinal al nisam probala da pijem preventivno .
Detetu smo davali probiotik i bila je super.
Al sam ja bas bas bas nadrljala.
Jedva me i entocid spasio posle 3 dana pijenja.

Ako odemo u egipat , a idemo 99% onda cu da isprobam tu tvoju tehniku , pa sta mi bog da.

Znam to i ja al mi nesto bilo trulex da pijem nesto preventivno.
Al ove godine cu morati , zelim da uzivam i da budem spokojna.

Па мора Мирка...мени се то неколико пута десило и у Црног гори...што значи...
просто има неких бактерија на које наш организам није навикао и ето деси се
то што се теби десило...али кажем ти а видиш да нисам усамљен случај само
то сви пијте...јер то могу и деца ... и видећеш овог пута луд провод загарантован.

Uf i u CG sam nahebala isto.
Samo u Turskoj sam prolazila bez icega hvala bogu.
Kad se setim kako sam bila bolesna jedne godine u Miloceru :(

Kilava sam znam al sta da radim.

Nista Antinal od pocetka ....uzecu od Fibi ona ima ...pa cu da dovcem sa sobom zalihe za one koji idu.

Ако нећеш центар Хургаде...Албатрос Палас...нов изграђен крајем 2008. године...прошле године
му била прва права сезона....ја била...топла препорука.

meni antinal nista nije pomogao,iako sam ga pila preventivno od prvog dana.nisam jela voce,nisam pila pica sa ledom,pila sam samo flasiranu vodu i zaglavila sa prolivom pet dana.inace antinal kosta 5 (koje su ono pare u egiptu:think:),a oni ladno traze 20.ja sam izvadila pet i mrko ga pogledala,pa se samo nasmejao.
sa tim stomacnim problemima sam putovala busom od hurgade do kaira i bilo je vrlo veselo...:dash:
tek tamo mi je jedan od vodica rekao da je antinal blag lek i da treba da pijem neki na e.bila sam pre dve godine ,pa se stvarno ne secam kako se zove.
ali egipat i ja,nikad vise...

...isto kao i do Sharm-a...a neshto duzhe ( 30-tak min ) od Kaira...:lol:...mislim na avione...:)

Znaci oko 3 cuke :roll:
Koji mi je to smor ...aj na tamo i nekako al nazad :confused:

A jesam rekla jedno 1000 x do sad da :heart: Tursku.
E izmedju ostalog i zbog toga sto sam za 2 h u hotelcetu ...dobro ne bas 2 al 3.

Prosle godine sam putovala do mora ko na kamili da sam isla.
2.5 u avionu pa 1 h na aerodromu pa jos 2 u busu :roll:
Ebes ti to letovanje kad se ja 5 dana odmaram od dolaska na njega.

Sad sam birala hotel i po tome sto je 15 min od aerodroma...
Ne mogu vise da se cimam omatorila sam i postala dosadna zenetina. :(

Znaci oko 3 cuke :roll:
Koji mi je to smor ...aj na tamo i nekako al nazad :confused:

A jesam rekla jedno 1000 x do sad da :heart: Tursku.
E izmedju ostalog i zbog toga sto sam za 2 h u hotelcetu ...dobro ne bas 2 al 3.

Prosle godine sam putovala do mora ko na kamili da sam isla.
2.5 u avionu pa 1 h na aerodromu pa jos 2 u busu :roll:
Ebes ti to letovanje kad se ja 5 dana odmaram od dolaska na njega.

Sad sam birala hotel i po tome sto je 15 min od aerodroma...
Ne mogu vise da se cimam omatorila sam i postala dosadna zenetina. :(

...jeste da je Tema Egipat, ali, u Dubai-ju prave hotel tik pored novog aerodroma, ispod zemlje i mora...koferi idu direktno u hotel, nakon carine, a gosti pokretnom trakom...

...mozhda je tvoj sledecci izbor...? :lol:

Ja vredim puno vise od kamile :evil: , one ne umeju da peglaju kosulje a ja umem.

Mada u tvom slucaju bolje da si kamilu uzeo , mogao si posle da je prodas i dozivotno placas nekog da ti pegla :cool: Ovako ti ostala zena i neopeglane kosulje :zcepanje:

Питање за оне који су већ уплатили аранжмане за Египат за ово лето: да ли су и вас обавестили о поскупљењу аеродромских такси?

Back