BORKETA
Veoma poznat
- Poruka
- 14.663
Iscitala sam sve na putovanjima, sudeci po tome taj hotel je bas ono sto mi treba.
Htela sam i proslog leta u njega pa sam izabrala stelu jer je aranzman bio 14 dana.
Tad mi je muz rekao sledece godine Hurgada al ja sam nekako do jutros bila sigurna da se ja u egipat vise vracati necu.
Al kad sam videla ponudu , morala sam da priznam da za te pare nema taj kvalitet nigde.
Pa sad ne znam jel da progutam knedlu i strah od odvratnih stomacnih problema koji su mi upropastili prosli odmor il da ipak biram drugu destinaciju.
Мирка не знам нисам баш све читала да ли си тамо купила Антинал и да ли сте га
пили прошлог летовања...послушај ме добро 5 пута сам била у Египту и само једном
зарадила стомачне проблеме..и то прве године кад нисам знала за тај лек. Има тај лек под другим називом и код нас Ентерофурил...али није то то..јер он је за наше бактерије...а њихов лек уништава бактерије које постоје код њих. И пије се превентивно...пусти свког ко ти каже другачије...веруј ми испробала и причам из искуства. Чим дођеш одмах га купи и одмах почни да пијеш са породицом првих недељу дана два пута дневно, а касније можете и једном дневно...и једи све нормално и нема глава да те боли да ли ће неко да се разболи. Ја сам тако радила...и било је све у реду.
Ето ја ти рекох..па ти одлучи да ли опет у Египат или не...
Али зар оно море није најлепше и најтоплије .... мене одушевљава...

),a oni ladno traze 20.ja sam izvadila pet i mrko ga pogledala,pa se samo nasmejao.
Tursku. 

, one ne umeju da peglaju kosulje a ja umem.