Egipat

Hvala ti puno na pomoći. Za sad sam najbliže ovom hotelu :) Antinal ste pili?
E, da, ono šetalište iznad plaže, u Beach delu...da li povezuje sve hotele? Da li se uveče može šetati tuda i zvirnuti u druge hotele?

Hvala ti puno na pomoći. Za sad sam najbliže ovom hotelu :) Antinal ste pili?
E, da, ono šetalište iznad plaže, u Beach delu...da li povezuje sve hotele? Da li se uveče može šetati tuda i zvirnuti u druge hotele?

ja jesam, desetak tableta (u dozama 2 na 6 sati) kad sam osetio prve simptome (drugog-trećeg dana tamo). nemoj da piješ preventivno

šetalište prolazi između restorana i plaže u Beach delu i to je najbolji način da se ide do centra, ali nažalost ne možeš da ulaziš u druge hotele osim u kafiće na šetalištu

mi nismo pili antinal, a jednom liku iz nase grupe kada nije bilo dobro, lokalac preko kojeg smo isli na izlete je skuvao caj od anisa i rekao da je to bolje nego antinal, sada ne znam,....

mi nismo pili antinal, a jednom liku iz nase grupe kada nije bilo dobro, lokalac preko kojeg smo isli na izlete je skuvao caj od anisa i rekao da je to bolje nego antinal, sada ne znam,....

Ja sam dosta čitao o tim stomačnim problemima po forumima i odlučio sam da kupim Antinal odmah ali da ga ne pijem preventivno kao neki već kad osetim prve simptome. Što se mene tiče to je bila dobra odluka. Ukoliko ga nemaš kod sebe a problemi počnu kasno uveče, može biti prekasno da prvu dozu popiješ tek ujutru i tu bi već trebalo ići kod lekara na inekciju nekog drugog leka (ne sećam se imena)

I ja sam pila antinal kada sam bila u Hurgadi i to preventivno. Moja drugarica je prestala da ga pije i odmah joj se slošilo pa je izgubila jedan dan.
Čitala sam i da Englezi piju neki lek na "S". Međutim, kada smo tražile antinal u jednoj apoteci gde je vlasnica bila Italijanka, ona se zgrozila što to uzimamo jer je jak. Dala nam je neki probiotik, al to nam ništa nije pomoglo.Niej ni škodilo,al ne može se sam piti.

Preko kojih agencija ste vi putovali?
Muad'Dib , nisam te pitala...da li Novotel Palm AI važi na plaži?

Probiotici vam sigurno neće pomoći, imajte uz sebe Antinal i neka vam i ne zatreba to sigurno nisu bačene pare jer je rizik veliki. Na forumima su priče da košta 5, 10 ili 15 egipatskih funti, mi nismo mogli da ga nadjemo za ispod 25 (tabla, u apoteci na šetalištu kod Hiltona).

Palm i Beach su isti hotel sa 2 objekta, tako da AI važi u Beach delu (i u beach baru), ja volim da isključim tehniku na moru ali su neki beograđani konstantno drndali laptopove na plaži tako da mislim da WiFi nije problem

mi smo ga platili 5... komsije 10...
ti si nasao najskuplji u egiptu :D

ali koje godine si ti bila? ja sam ove godine ušao u jedno 10 apoteka, jer sam bio ubeđen da ima za tu cenu ali je uglavnom cena bila 40, negde i 50

edit: vidim da si bila sad, ali u hurgadi - možda su ovi apotekari u šarmu napravili dogovor :)

Ma sta ce ti siba, samo ignorisanje, i sve je ok. Mi smo Antinal platili 30 funti (24 tablete)....Pili smo nekad preventivno, a nekad kada osetimo da stomak kuva, nismo imali problema, samo proliv(par puta), ali bez ikakvih teboba, izadjes iz kupatila i odmah plaza:hahaha:....Sve u svemu nezaboravno iskustvo, a more je tek fenomenalno....:D Hocu opet!

Hmmm, razna iskustva ljudi imaju. Preko njih u Šarm sigurno nećemo, jer ga ne rade...

I ja sam plaćala antinal 5 funti, doduše pre nekoliko godina u Hurgadi...još su pokušali da nam uvale samo tablu za 10 funti. Ne dajte se prevariti.

A što se tiče laptopa na plaži :) otprilike ćemo mi biti ti Beograđani sa laptopom u našoj grupi :D

Hmmm, razna iskustva ljudi imaju. Preko njih u Šarm sigurno nećemo, jer ga ne rade...

I ja sam plaćala antinal 5 funti, doduše pre nekoliko godina u Hurgadi...još su pokušali da nam uvale samo tablu za 10 funti. Ne dajte se prevariti.

A što se tiče laptopa na plaži :) otprilike ćemo mi biti ti Beograđani sa laptopom u našoj grupi :D

U grupi da, ali na plaži jok! Nećemo preterivati! :whistling:

A sto ne kupite kod nas Enterofuryl. Ima ga u svim apotekama. Da ne bude zabune on je isto sto je i taj Antinal tj aktivna supstanca je Nifuroxazide

E, to sam i ja čula! Reče mi drugarica da joj je ostalo od poslednjeg putovanja, pa će mi ga dati. Mada, koliko sam shvatila, antinal je jači. Možda grešim...

E pa onda znaj da WiFi sigurno imaš u Bubbles baru (tu je Palm restoran gde se doručkuje, i najposećeniji bazen) i koliko sam ukapirao dobro radi jer ga je dosta ljudi koristilo a niko se nije žalio :) U sobama imate samo ako platite ali mislim da stvarno nema potrebe za to jer su im TV kanali fantastični, stalno idu neki extra novi filmovi (npr Spajdermen 3, Rio, Noć u muzeju 2 itd)

ljudi, ko je preko 13 god, neka mazne duplu ljutu kada stigne u hotel i nema brige!
Živa istina!:super:

Ja sam bila sa drugaricama u Hurgadi pre 9 godina kad niko nije ni išao tamo da letuje pa nismo imale sa kim da se konsultujemo.
Ponele smo flašu pelinkovca koja nam je trajala nedelju dana i sve je bilo u redu dok je nismo popile. Stomačne muke su krenule poslednjeg dana letovanja, a nekog tek kad smo se vratile kući. Nismo imale pojma šta je u pitanju, mislile smo da smo nešto pokvareno pojele. Tek godinama kasnije smo ukapirale...

Back