Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti puno na pomoći. Za sad sam najbliže ovom hoteluAntinal ste pili?
E, da, ono šetalište iznad plaže, u Beach delu...da li povezuje sve hotele? Da li se uveče može šetati tuda i zvirnuti u druge hotele?
mi nismo pili antinal, a jednom liku iz nase grupe kada nije bilo dobro, lokalac preko kojeg smo isli na izlete je skuvao caj od anisa i rekao da je to bolje nego antinal, sada ne znam,....
mi smo ga platili 5... komsije 10...
ti si nasao najskuplji u egiptu![]()
Hmmm, razna iskustva ljudi imaju. Preko njih u Šarm sigurno nećemo, jer ga ne rade...
I ja sam plaćala antinal 5 funti, doduše pre nekoliko godina u Hurgadi...još su pokušali da nam uvale samo tablu za 10 funti. Ne dajte se prevariti.
A što se tiče laptopa na plažiotprilike ćemo mi biti ti Beograđani sa laptopom u našoj grupi
![]()
A sto ne kupite kod nas Enterofuryl. Ima ga u svim apotekama. Da ne bude zabune on je isto sto je i taj Antinal tj aktivna supstanca je Nifuroxazide
A što se tiče laptopa na plažiotprilike ćemo mi biti ti Beograđani sa laptopom u našoj grupi
![]()
Super! Ma da, oko bara je sasvim dovoljno!
Nisi mi rekao preko koje agencije si išao i da li si zadovoljan?
Živa istina!ljudi, ko je preko 13 god, neka mazne duplu ljutu kada stigne u hotel i nema brige!