simo mrgud
Primećen član
- Poruka
- 529
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko moze da mi kaze koja su najpoznatija letovalista u Egiptu?
Nisam bila u Sharmu, čula sam da je tamo odlično za ronjenje.Da li moze neko da mi kaze gde je bolje u Hurgadi ili u Sharm el sheik-u?
Ja i suprug smo predali papire da idemo u Libiju to je dosta blizu Egipta, mene čeka posao kao medicinsku sestru,a njemu će obezbediti u mašinstvu. Idemo porodično sa decom. Čuli smo da ima dosta naših ljudi tamo. Ako čujem nešto ja ću Vam javiti, ali toliko znam da koje tamo otišao nije se vraćao, a nije ni propao.
Pozdrav Jasmina
Volela bih da se javi moja imenjakinja koj je trebala da dodje ovamo sa decom i muzem...iskreno se nadam da nije u grupi ljudi koji su prevareni...jer im muzevi i deca nisu dosli...a i nece ...Nije ovde kao sto je bilo...sve je poskupelo..i nije tacno da je plata veca nego u srbiji,plata je ista samo se ne placaju dadzbine i stan,jer je to duzna da obezbedi bolnica ili firma za koju se radi..i na kontu toga se stedi..Sada je sve poskupelo i hrana i zivot i garderoba..sve...ja se cim mi istekne ugovor racam kuci..evo peta sam godina ovde...dosta je...Za mene ..ovo je bila samo zemlja gde sam nasla opciju da ustedim malo para na laksi nacin..mada ne svidja mi se nista ovde..sem klime..mada i ona..uzelela sam se snega jaako...Treba razmisliti dobro pre nego sto se odluci na korak da se dodje u neku arapsku zemlju....a pogotovo kad se dolazi sa porodicom..