sumadinac5
Primećen član
- Poruka
- 521
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti hriscani koji zive u Egiptu su pravoslavci i moraju da kriju svoju veru od tih terorista.
Je li znate da tamo konobari rade 22h dnevno za 100 dolara mesecno.![]()
Ja sam takođe zaljubljena u Egipat i Egipćane.
Druželjubivi su, srdačni i veseli. Hoće uvek da pomognu svakome.
Bila sam pre 5 godina i obišla sam Kairo, Aleksandriju i Hurgadu.
Malo ljudi je bilo u Aleksandriji, a ja sam se oduševila. To je grad u kojem bih mogla da živim.
Tamo su pomešani duh Afrike i Evrope. Neverovatan spoj!
Velik lep grad na obali mora, sa širokom bulevarima, mnogo je čistiji od Kaira, ljudi su moderniji, tamo ima mnogo manje "zabrađenih" žena.
I naravno, njegova istorija je takođe fascinantna.
Moje srce je zauvek ostalo u Egiptu!![]()
I ne samo konobari!. A da li ti Zare znaš da svaki Egipćanin ako želi da se oženi mora da kupi stan i da ga opremi, osim spavaće sobe i frižodera koje kupuje mlada. Takođe, budućoj ženi mora da kupi nakit u vrednosti od najmanje 10.000 egipatskih funti (100.000 dinara). Ima pravo da se oženi više puta ali da bi to učinio prva žena mora da potpiše da se sa tim slaže ili ima pravo da se razvede. Takođe, druga žena mora da se složi sa tim da druga. Dve žene ne mogu da žive zajedno. Muškarac i za drugu ženu mora da obezbedi sve kao i za prvu. Nema seksa pre braka a mi svi golišavi po plažama i bazenima, pa ti sad vidi kako im je...![]()
Bila sam dvaput u Kairu i jednom u Hurgadi. Svidja mi se Egipat. Medutim, kao pochetnika arheologa, i osobu koja je posetila razne turistichke lokalitete, Egipat nije toliko fascinirao... Iako sam ceo zivot zamishljala Egipat kao zemlju faraona, magije...