Egipat

lily-sid:
Jest.. i ja sam se zeznula.. :? ... ne znam sta mi bi....mora da sam se zaljubila... :roll: :arrow: :razz:

Sasvim razumljivo, Egipćani, a i Tunižani su retko lepi ljudi, teško je odoleti.. :wink: ..a ako je neki naš, deder, javno..prijavljuj...da vidimo, paše li to uz našu seku.. :wink:

lily-sid:
..smrc... cuj..evega i meni suze na oci udarile... siroce...sta ga strefi, ni svestan nije...smrc... :cry: :arrow: :twisted:

Ma, ne brini...zna taj šta radi...putešestvija su mu u krvi...jednog dana će se sudariti sam sa sobom...i neće znati dal' je poš'o il' je doš'o...hoda po oblacima...i spava u cipelama... :evil:

lily-sid:
..sto to...neg mi se zamuti u glavi od silne temperaturne razlike..opilo me nacisto... mislim da cu malkice... prileci... :lol:

Nema se vremena...lađa već usidrena..na Nilu...a na palubi...uh...prilegneš i žmuriš na jeno oko...tek da osetiš...šta je san, a šta java..uuuhhhh... :cry:

lily-sid:
..de rezervisi oma par komada... da ne zafali.. :wink: :arrow: :lol:

Ahaa...i onda...oni što prilaze brodu malim čamcima...i bacaju gore sve i svja...pa pogledom - a tek to - oči krupne i vodene...kao moje posle xxxx-te čaše...da, pogledom te mole da kupiš...običnu lanenu haljinu, bilo šta....a ti, opijena suncem i ko zna čim još, bacaš novčiće ko' zvezde padalice u Nil...i misliš da je vreme stalo...da je neka, nemarno naslonjena ruka na tvoje rame..ruka pobednika i osvajača...ne samo tvog srca, već i celog carstva...i, opet, viriš na jedno oko...kad tamo - san..virneš na drugo - a tamo - java...

..leleee seko... :shock: ...sto je tebe sunce zveknulo... :wink: ... de malko odi vamo kod mene u ladovinu....izdivani mi celu storiju...ne moram ni krstarit Nilom, sve znam sta ce bidnuti... :lol:
...a ono o xxxxx casi "soka"...psssssssst...nemo da te neko cuje, oma ce te strpat u isti kos s opijum i sa mnom.... :lol:

lily-sid:
..leleee seko... :shock: ...sto je tebe sunce zveknulo... :wink: ... de malko odi vamo kod mene u ladovinu....izdivani mi celu storiju...ne moram ni krstarit Nilom, sve znam sta ce bidnuti... :lol:
...a ono o xxxxx casi "soka"...psssssssst...nemo da te neko cuje, oma ce te strpat u isti kos s opijum i sa mnom.... :lol:

Normalno, geni su - geni... :wink:

Back