Leka
Aktivan član
- Poruka
- 1.677
Ako mozes eskiviraj Kairo samo ces se skenjati,prljavstina,guzva,beda,smog,galama a tek kad Hodza zapeva....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preko koje agencije si isla i koja je cena fakulatativnih izleta? Ova tura mi se mnogo svidja, pa kad skupim nesto parica - odoh!!bzmaj:EGIPAT - HURGADA - KRSTARENJE NILOM - KAIRO - PIRAMIDE - ALEKSANDRIJA !!!!!!!!!!! Ovo ti je predlog za nezaboravno putovanje, upravo sam se vratila sa istog!
A ako zelis samo da odmaras, najbolje Sharm El Sheik!
Od svih manastira najviše mi se svidela Žiča.Djerdapska klisura je prelepa,Palićko jezero, Fruška Gora, Karlovci, Zobnatica.Planiram na leto da s nužem obidjem SRBIJU.Espanol:SRBIJA! Siguran sam da je ne poznaješ. Ostavi te pare ovde i upoznaj sve lepote sopstvene zemlje. Zaprepastićeš se koliko je sve to lepše od peska u koji bi da odeš. I zašto bi pare poklanjala nekim Mujama koji očima ne mogu da nas vide i pritvorno se keze dok im ne okreneš leđa?kristina2:dvoumim se između egipta i turske,šta mislite,gdje je bolje?
e, bitno mi je zbog plivanja, jer preko leta necu stici na more!Pretpostavljam da je ok, ali bih volela da mi neko ko zna potvrdidivlja-u-srcu:Ma nije bitan mesec! Egipat je uzbudljiv uvek! :wink: