K
kristina2
Gost
dvoumim se između egipta i turske,šta mislite,gdje je bolje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam 15 godina i išla bih sa bratom i roditeljima .i ja sam više za egipat,ali su nam neki prijatelji rekli da su hoteli odlični,sve dobro,ali kad se izađe na ulicu-grozno.apotekarka:Egipat od februara do maja, a Turska od maja do jula.
Najidealnije temperature za obilazak svega što treba obići, a ima da se vidi mnogo toga. Koliko imaš godina i s kim planiraš da putuješ?
SVesna:Egipćani su mnogo veća ciganija od Turaka.
alle:SVesna:Egipćani su mnogo veća ciganija od Turaka.
Licno mislim da je u nasoj zemlji mnogo veca ciganija nego u Turskoj. Ali mi volimo, kao svaki pravi kratkovidi skorojevic, da verno robujemo svojim predrasudama. Verovatno je i neki Nemac ili Australijanac nekad izjavio. "Srbi su veca ciganija od Slovenaca/Ceha/Poljaka." A mi takve izjave volimo da tumacimo kao proizvod CNN propagande.
Sto se Turske i Egipta tice: oboje. Prva zemlja zbog anticke Grcke i prirodnih fenomena, a druga zbog starog Egipta i takodje prirode.
A sta fali ciganima??? ili, sta fali onima, koji ih napravise "ciganima"??SVesna:Egipćani su mnogo veća ciganija od Turaka.
divlja-u-srcu:![]()
Pa ni u Knezu ne mozes da popijes pice, a da te njih bar petoro ne startuje za neki dinar, od cigancica do penzionera i gluvonemih! Na sred Terazija psi lutalice , po trolama operisu sitni dzeparosi, po grobljima kradu pa preprodaju svece... i tako mogu da nabrajam do sutra!
Svaki grad na ovom svetu ima svoju bedu!
Nemoj da prepricavam sta sam sve videla u NY-u!
SRBIJA! Siguran sam da je ne poznaješ. Ostavi te pare ovde i upoznaj sve lepote sopstvene zemlje. Zaprepastićeš se koliko je sve to lepše od peska u koji bi da odeš. I zašto bi pare poklanjala nekim Mujama koji očima ne mogu da nas vide i pritvorno se keze dok im ne okreneš leđa?kristina2:dvoumim se između egipta i turske,šta mislite,gdje je bolje?
apotekarka:Po Turskoj sam išla u kupaćem kostimu a u Kairu su me gledali sa užasavanjem u suknji iznad kolena.