Efraim Zurov :"Srbija da traži Ivu Rojnicu"

untouchable:
Једино што је лоше у овој ствари је што је потребно да нас неко други опомиње да тражимо зликовце који су чинили зверства над нашим народом.

kao što je jednako loše da nas drugi opominju da jurimo zlikovce koji su činili zverstva nad drugim narodima.
Jednostavno, zar ne?

DellBoy-011:
kao što je jednako loše da nas drugi opominju da jurimo zlikovce koji su činili zverstva nad drugim narodima.
Jednostavno, zar ne?

Па да би јурио некога потребно је да постоји оправдана сумња да су нешто починили. Ја то не видим у највећем броју случајева српских оптуженика пред хашким тзв. судом.

untouchable:
Па да би јурио некога потребно је да постоји оправдана сумња да су нешто починили. Ја то не видим у највећем броју случајева српских оптуженика пред хашким тзв. судом.

Naravno da TI ne vidiš.
Ili nećeš da vidiš, nebitno je.

Kohen:
Kakvi likovi, yebote........sta kaze ova lepotica??
Pa, sta ce nam sada, kad se naziveo????

To sto je pobio hiljade Srba , ko yebe............neka ga, neka uziva i dalje u Buenos Airesu???

Ma i nije cudo sto nas pljuje kako ko postigne..........jos treba i da nam se*ru u usta, kakvi smo idioti...

I nije ni cudo , sto nece niko da kaznjava one koji ubijaju i proteruju Srbe,,,s kojim mi pravom trazimo da neko juri zlocince, kada za otkrivene, dokazane, masovne ubice Srba, kazemo ......."ma neka ih, matori su...........bacanje para??????????""

Ono sto sam hte da kazem je da mi u nasem zakonu nemamo dovoljno veliku kaznu za takve zlocince i da takve gadove nije trebalo ostaviti dana u zivotu a ne da se 60 godina baskare po svetu a toboze ceo svet nema pojma gde su. Jedan u Juznoj Americi, gde nacisti iz WWII imaju svoju malu koloniju, a drugi u sred Evrope sa tako jakim sistemom bezbednosti!
Ma sta reci, vreme cuda!

WIBU:
Ono sto sam hte da kazem je da mi u nasem zakonu nemamo dovoljno veliku kaznu za takve zlocince i da takve gadove nije trebalo ostaviti dana u zivotu a ne da se 60 godina baskare po svetu a toboze ceo svet nema pojma gde su. Jedan u Juznoj Americi, gde nacisti iz WWII imaju svoju malu koloniju, a drugi u sred Evrope sa tako jakim sistemom bezbednosti!
Ma sta reci, vreme cuda!

Zlocinci se izgleda tesko nalaze - eto nas DB koji sve zna ne moze da nadje Mladica.
U Srbiji nece ni da se sete Ive Rojnice posto moraju da preregistruju vozila sa CG tablicama i da uloze u Zastavu ;)

Back