Ecchi u animeu?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Ecchi je koliko znam "seksi humor", e sada, mene zanima zasto ima toliko Ecchi-ja u anime filmova?
Uvek ima neki perverznjak, neka prsata smotana devojka kojoj grudi smetaju i koja njima naleti na tog perverznjaka a onda ga odalami.
Zasto toliko ecchija? Ako se uzivim u pricu i saosecam sa likom koje je otac umro na rukama, sigurno ne znaci da u sledecoj sceni zelim da vidim njegovu prsatu drugaricu ili sta vec kako se saplice i pada mu grudima na lice a on crveni.
Ne znam, mozda mi se vise svidja zapadnjacki "seksi humor" koji je iako vulgarniji i eksplicitniji uglavnom na mestu.

Sta vi mislite, zasto toliko ecchi-ja u animeu? Siguran sam i da postoji odredjeni broj animea bez toga, ali od Pokemona i Dragon Ball-a, pa do ne znam ni ja cega, taj ecchi me vise zasmeje svojom nelogicnoscu, neprorodnoscu, pa ako smem i reci gluposcu, i ostavi mi onaj osecaj "o boze :roll:". Mada to je moje misljenje, nekog ko nije preveliki fan animea, ali da cujemo sta fanovi misle.

Nije samo zato xD Vec bi trebalo da budu i neki comic relief... Ono ako bas gledas neki dobar anime, gde likovi na neki nacin umiru, tj. gledas drama anime neces videti te prsate devojke XD

A imas i poseban Ecchi zanr, predlazem HighSchool DxD... Odusevio sam se, ali ne golotinjom, vec zato sto me je nasmejala ta golotinja u vise navrata.

Uzmimo primer Elfen Lied, odusevila me je prica, tematika, kolicina nasilja, likovi, ali zato ecchi je unistio dozivljaj (u jednoj sceni vidis traumiranog klinca nad telom oca, u sledecoj mu vidis glavu u bujnim grudima gl. junakinje), a manga je po tom polgedu jos gora od animea.

Ево типичан пример

Fairy Tail се након враћања анимеа БАШ потрудио да приказује ecchi. Раније је то било у комичном фазону зато што су људи увелико навикли на то да OVA имају баш прави фансервиЗ, али сада је то само неукусно, поготово зато што се и стил анимације малчице променио (ликови су другачији, Ерза је буцкастија, обилнија).
Када се аниме труди да успе потенцирају голотињу или веома јаку комедију, увек било и остало, а FT је full-fledged shonen. Чини ми се да су и музику смањили, а након годину дана чекања интересовање није више исто као и раније. И због тога - облине и голотиња, али овог пута неукусна и очигледна.

Back