- Poruka
- 127.083
Da li je razlika izmedju prodavca u maxiju i u seks shopu u tome sto ovaj drugi moze da te pita koji kuj.ac hoces a da se ti ne naljutis? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže lik: bio sam u sex shopu, jbt kakvih ćuna imaju tamo dobro mi išta ebemosanjao sam nocas da radim u seks shopu![]()
Da li je razlika izmedju prodavca u maxiju i u seks shopu u tome sto ovaj drugi moze da te pita koji kuj.ac hoces a da se ti ne naljutis?![]()
Подсети ме на филм "Последњи танго у Паризу".nije ovaj maslac za mene nego kupujem za drugaricu![]()
Da li je razlika izmedju prodavca u maxiju i u seks shopu u tome sto ovaj drugi moze da te pita koji kuj.ac hoces a da se ti ne naljutis?![]()
ipak na mene je najveći utisak ostavila poslednja scena kada Brando lepi žvaku na ogradu terase sa metkom u sebi i zajedno sa Parizom odlazi u suton...
Kaže lik: bio sam u sex shopu, jbt kakvih ćuna imaju tamo dobro mi išta ebemo![]()
Знамо сви, сто пута било у новинама.svi znaju za tu scenu
a da li nekoga interesuje koliko mračna priča stoji iza tog filma i šta se dešavalo na setu zaista...
naposletku Bertoluči je čini mi se i u zatvoru sedeo jedno vreme zbog nagovaranja Branda na analni sex sa premladom Marijom
a u italiji je prikazivanje filma bilo zabranjeno dugo možda čak i trajno..nisam sigurna
Хвала на спојлеру.ipak na mene je najveći utisak ostavila poslednja scena kada Brando lepi žvaku na ogradu terase sa metkom u sebi i zajedno sa Parizom odlazi u suton...
a da..ti trazis vestacke vagineЈа бих се наљутио...![]()
Ja sam znaosvi znaju za tu scenu
a da li nekoga interesuje koliko mračna priča stoji iza tog filma i šta se dešavalo na setu zaista...
naposletku Bertoluči je čini mi se i u zatvoru sedeo jedno vreme zbog nagovaranja Branda na analni sex sa premladom Marijom
a u italiji je prikazivanje filma bilo zabranjeno dugo možda čak i trajno..nisam sigurna
Ne stoji nista mracno jer najvece remek delo kinematografije ne moze biti mracno. Mracna je samo ljudska priroda koji bezi od sebe u paroksizme obmana koje dokono prati preko zute stampe kada neka zena kao Marija na odlozeno oisle 30 godina pocne da izmislja da bi tvrdila pazar. Marija na pitanje sta misli o Brandu kao muskarcu je u jednom intervju koji je dala u to vreme, rekla doslovno, da je fantastican po svemu do stomaka i to pokazala rukom, sto znaci da je jos tada najveci glumac bio impotentan ali srecom samo fizicki.svi znaju za tu scenu
a, da pređeš na filozofiju, ? i maneš nas tih akademskih pro**ravanja,.. ?Ne stoji nista mracno jer najvece remek delo kinematografije ne moze biti mracno. Mracna je samo ljudska priroda koji bezi od sebe u paroksizme obmana koje dokono prati preko zute stampe kada neka zena kao Marija na odlozeno oisle 30 godina pocne da izmislja da bi tvrdila pazar. Marija na pitanje sta misli o Brandu kao muskarcu je u jednom intervju koji je dala u to vreme, rekla doslovno, da je fantastican po svemu do stomaka i to pokazala rukom, sto znaci da je jos tada najveci glumac bio impotentan ali srecom samo fizicki.
Da je Marija Snajder zaista bila silovana ne bi odigrala svoju ulogu do kraja. Bertoluci nikada nije bio u zatvoru. Italija je film zabranila jer ih je dodirnulo teze licemerje koje je poeta Bernardo tako perfidno nadgradjivaoi iz scene u scenu. I nikako analni odnos nije bio taj sto ih je te ljigavcerazbesneo, vec njegov razgovor, tj monolog na odru sa svojom zenom koja se ubila koje he antologijska na nivou jednog Dostojevskog.
Ko sumnja u moje reci dlobidan je da nadje najleosu kritiku Tanga od Paulin Kael ikonom filmske kritike koja je jedna od malobrojnih shvatila da pred sobim ima remek deli kakvo se retko vidja.
Akademski se i ti...ako umes.a, da pređeš na filozofiju, ? i maneš nas tih akademskih pro**ravanja,.. ?
![]()