[ easy monies, right? ] Sekretaricama plata 120.000 dinara

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
1000ojra:
Sekretaricama plata 120.000 dinara]

IZVOR: RTS, TANJUG - Beograd -- Ministarka Zorana Mihajlović, govoreći o nekim državnim agencijama, navela je da plate pojediih sekretarica variraju od 45.000 do 120.000 dinara mesečno.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=06&dd=12&nav_id=722129

Ministarka energetike, gostujući na RTS-u, rekla je da u nekim državnim agencijama postoje velike razlike u platama.

Ona je navela primer sekretarica u nekim državnim agencijama i rekla da one variraju od 45.000 do 120.000 dinara mesečno, što je nedopustivo.

Govoreći o restruktuiranju i racionalizaciji, koje vlada mora da sprovede da bi ostvarila uštede u budžetu, Mihajlović je rekla da se mora racionalizovati i broj državnih agencija, a ostaviti da rade one agencije od kojih će privreda imati koristi.

Prema rečima ministarke 179 preduzeća u restruktuiranju duguju po 20 milijardi dinara za utrošeni gas i za struju, jer nisu u zakonskoj obavezi da plaćaju dospela dugovanja.

Sta li rade te sekretarice direktorima na poslu, da mi je znati??? :lol:

_nobody_

Ja bi im dao i više.

Sigurno su obrazovanije od svojih direktora, postavljenih po isključivo partijskoj liniji.

Za trpljenje trpanja od takvog ološa im i treba dati platu.

I beneficiran radni staž.

Ovo je vrlo tačno. Lično, poznajem koleginicu i dobra mi je drugarica koja radi na poslovima sekretarice. Sa daleko manjom platom. Ali, obim posla koji ima, histeriju i ludilo koje strpljivo trpi, obrazovanost i kulturu koju poseduje, sve je to rudarski u odnosu na nikogoviće koji su politički postavljeni a ne vrede ni pišljiva boba ...

Znam da joj porodica trpi - muž i sin ... Nikad ne zna kraj radnog vremena, ne postoji momenat kad sme biti nedostupna, nema šta sme biti neizvršeno. Za 40.000 ... O iživljavanjima rukovodilaca preko telefona da i ne pričam, stoka, misle da su robovlasnici. Kad sirotica počne da priča, plačno, mislim se reci im da se teraju bre u pi*ku lepu materinu ... Ali mora da se živi, da se jede, izdržava dete, plaća stanarina i računi ... Nažalost, danas ko ima posao je privilegovan. Život je takav, nekom majka nekom maćeha ...

... O iživljavanjima rukovodilaca preko telefona da i ne pričam, stoka, misle da su robovlasnici. Kad sirotica počne da priča, plačno, mislim se reci im da se teraju bre u pi*ku lepu materinu ... Ali mora da se živi, da se jede, izdržava dete, plaća stanarina i računi ... Nažalost, danas ko ima posao je privilegovan. Život je takav, nekom majka nekom maćeha ...

Ne, gresis. Oni su samo Srbi rodjeni sa Autoritetom. Ko tvojoj drugarici kriv sto je rodjena kao pacenica, sekretarica rintalica. :mrgreen:

_nobody_

Back