Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Idi spavaj a sutra se zabezeknutom komsiji pekaru pojavi u 05.30h cim otvori pekaru.
I izedi tepsiju bureka sa sirom.
I litar Viva jogurta
A onda zasedni na forum, ko čovek, da ne kažem, ko žena
Idi spavaj a sutra se zabezeknutom komsiji pekaru pojavi u 05.30h cim otvori pekaru.
I izedi tepsiju bureka sa sirom.
I litar Viva jogurta
A onda zasedni na forum, ko čovek, da ne kažem, ko žena
predlog odbijen jednoglasno
mm je izasao..ja nisam htela..sami muskarci..pih...mogu da zamislim provoda slusala bih njihove tuzne price...osli na neki salas i bice ubiveni..a mene hteli da vode kao vozaca..al znam te ptice dok su jajaj bila..necu..ko ih sisa...nek plate taksi
vrlo jednostavno
to sve mi nece pobeci..cekace me i sutra...skuvala sam kafu...tj umutila...stavila bajadere pored sebe
pustila muziku..na tv nista naravno i voala......uzivam....jos samo da vidim sta cu da radim hehehehe ovde....cek..moram da skoknem do politike da vidim sta mi rade drugari..dizu li revoluciju
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.