E stvarno, imate li pametnija posla?‚‚

Na forumu sam zato što

• nemam pametnija posla

• nisam zaposlen, pa ubijam vreme

• Navuk'o sam se

• forum mi je relaksacija

• nesto drugo, recicu u postu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To stvarno nema smisla da ljudi uzimaju nickove koji su previše slični postojećim nickovima na forumu. To je čista krađa identiteta, neoriginalno je, namerno se izaziva zabuna među članovima, to ne treba dozvoliti i takve nickove treba banovati. Čisti primeri za ovo su Kiseli Bombon i konzab1 i njih treba banovati zbog krađe tuđeg identiteta i nicka i stvaranja zabune na forumu !

To stvarno nema smisla da ljudi uzimaju nickove koji su previše slični postojećim nickovima na forumu. To je čista krađa identiteta, neoriginalno je, namerno se izaziva zabuna među članovima, to ne treba dozvoliti i takve nickove treba banovati. Čisti primeri za ovo su Kiseli Bombon i konzab1 i njih treba banovati zbog krađe tuđeg identiteta i nicka i stvaranja zabune na forumu !

I javno spaliti na lomači z:mrgreen:.

onda si i ti nadrljo posto sam negde vido nekog "KOLE IVAN" :zima2:

...а
"....(.to ne treba dozvoliti i takve nickove treba banovati")...

ово не препоручујем али ЖЕЛИМ да се још оваквих 1000 појави,
па да се направи општа КОНФУЗИЈА и још већа главобоља администрацији ...,
а овакви "примерци" то управо и желе!!!

Ja napisao novi blog...
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=4685 z:)

Šta ću kad patrijote ovih dana postavljaju nikad gluplje teme... z:cry:

Iron Lord
- IZDRŽI SIMO!
Zaslužan član

Iron Lord (avatar)

Učlanjen: 23.12.2004.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 4
Iron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastimaIron Lord ima počasti nad počastima

Podrazumevano Re: E stvarno, imate li pametnija posla?‚‚
Ja napisao novi blog...
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=4685

Šta ću kad patrijote ovih dana postavljaju nikad gluplje teme...

................................................................................................................................................................................................

А да ниси ти неки транџа ??? - транссексуалац - за неупућене !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back