- Poruka
- 389
kisela bombona jel si ti sestra od kiselog bombona?
mislim da su to brat i sestra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kisela bombona jel si ti sestra od kiselog bombona?
vazi, ali pre toga ce neko morati modovima da platiSad bi nam svima trebala 1 kolektivna razvaljotka, mislim kolektivna terapija odvikavanja od foruma i po mogućstvu to da nam plati vlas' tj. admini i modovi, taman bi i njih rasteretili nerviranja.![]()
То питај оне који су му дозволили да КРАДЕ...![]()
mislim da su to brat i sestra![]()
Kako krade? Ako je neko vojislav, zar ne moze neko da bude vojislava i obrnuto?То питај оне који су му дозволили да КРАДЕ...![]()
To stvarno nema smisla da ljudi uzimaju nickove koji su previše slični postojećim nickovima na forumu. To je čista krađa identiteta, neoriginalno je, namerno se izaziva zabuna među članovima, to ne treba dozvoliti i takve nickove treba banovati. Čisti primeri za ovo su Kiseli Bombon i konzab1 i njih treba banovati zbog krađe tuđeg identiteta i nicka i stvaranja zabune na forumu !
To stvarno nema smisla da ljudi uzimaju nickove koji su previše slični postojećim nickovima na forumu. To je čista krađa identiteta, neoriginalno je, namerno se izaziva zabuna među članovima, to ne treba dozvoliti i takve nickove treba banovati. Čisti primeri za ovo su Kiseli Bombon i konzab1 i njih treba banovati zbog krađe tuđeg identiteta i nicka i stvaranja zabune na forumu !
onda si i ti nadrljo posto sam negde vido nekog "KOLE IVAN"![]()
Rekoh jednom, ja bre znam ko je cale Chuka Norrisa, a kamoli sta drugo.Od kude znas?
Ti si bivši muž Još jednog Banaćanina.![]()
Ja napisao novi blog...
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=4685
Šta ću kad patrijote ovih dana postavljaju nikad gluplje teme...