Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.334
DobroPokusavamo ... koliko dugo traje?
Izgleda da treba naci bolji nacin za borbu protiv ovog zla?
Koji?
Šta misliš ti?
Pitam normalno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DobroPokusavamo ... koliko dugo traje?
Izgleda da treba naci bolji nacin za borbu protiv ovog zla?
Čekaj malo. Da li su studenti punoletni i politički legitiman i legalan sloj društva?Cime da se bave?
Sportom, na primer? Ima milion stvari cime treba mladost da se bavi, a to nije ulica, nije nasilje.
Oko izgubljenog vremena za ucenje i ispite sam pisala.
Treba kad si u Srbiji , inace te svi gledaju belo , nisi Srbin , nisi im jasan..Inače, njega baš ne mirišem, verovatno zbog uloga.
Ali ne treba jednu rečenicu izvlačiti iz konteksta i praviti od njega neprijatelja.
Moj savet je da odu ....to je najzdravije, jer stvarno bilo ko da pobedi ako je mnogo cacija, nece biti nista dobro , a ako nije, onda zavisi ko pobedi , to je algoritam odluke..Čekaj malo. Da li su studenti punoletni i politički legitiman i legalan sloj društva?
Za tebe je izgleda bitnije da ne izgube godinu, ali da posle izgube ceo život u ovom smeću od nazovi države?
e neka je to rekao i sad će odgovorni da odgovaraju kad je on tako to rekao lol
Dobar primer i poenta....pa i ubice i kriminalci imaju svoj stav
i Hitler je imao svoj stav da treba pobiti sve Jevreje
i ovaj Ćaci ima svoj stav..
i šta sad ? treba da mu aplaudiram što ima svoj stav?![]()
Ne znam, kao ni drugi.Dobro
Koji?
Šta misliš ti?
Pitam normalno
Cime da se bave?
Sportom, na primer? Ima milion stvari cime treba mladost da se bavi, a to nije ulica, nije nasilje.
Oko izgubljenog vremena za ucenje i ispite sam pisala.
Pa nema bez borbe ništaNe znam, kao ni drugi.
Znas ti?
Ovo ne uspeva, ocigledno.
Treba naci pametniji nacin za borbu.
Citam iznad za borbu protiv Milosevica izgubljene dve duzine stidiranja.
Hocemo to opet?
Velika vecina uveliko planira odlazak iz zemlje. Iako su na protestima.Čekaj malo. Da li su studenti punoletni i politički legitiman i legalan sloj društva?
Za tebe je izgleda bitnije da ne izgube godinu, ali da posle izgube ceo život u ovom smeću od nazovi države?
Ok. Ali batine nisu resenje ni za koga normalnog uma.
Zasto nasedati na AV price i uvek iste radnje kojim se sluzi?
Izgleda da nismo mnogo pametniji od njega?
Pa nema bez borbe ništa
Protiv Slobe smo izgubili retroaktivno 2012te
Uspeva ako bismo stisli muda i lustrirali uzduž i popreko
Svesnija nego iko, veruj mi.Цело судство и адвокатура је уз АВ'а
Цело... Сво ... што је са правнога 'испало' ... И то без батине .... Знаш ли за то .. свесна ли си тога ?
НПР Све док здравство не протествује да хоће веће новце ЗА АПАРАТЕ за БОЛЕСНЕ ... неће бити напретка у здравству
Ево примера.. чићење каменца иста минутажа је само 30% у србији јефтиније ...
Знајужи да у Србији има 80% са просеком надница а да је просечна надница мања од немачке 320%
Шта рећи ?
Јер 'млади' треба то да 'паметују'
90% друштва је лојално и конформистички поставило јако ниско критеријум и зато добија шта добија
Шта мислиш колико би се зуба дало очистити да сви буразерскки послови су платили порез
Шта мислиш где су те све паре завршиле ? Улагалу су буразери у своје жене и своју децу
Зашто се све жене не 'обрате' женама буразера ?
Каква је то 'женска солидарност'
I to je ok?Velika vecina uveliko planira odlazak iz zemlje. Iako su na protestima.
Sta vise da kazem?
Vi ste...Ма шта не разуме
Забол ега ... Ко не разуме да га заболе ?
Размеју сви .. и @Neno @Тихи @Stojkov Menidjer @Kerkyra @BratSrbin @Schrodinger @Обилић ... све неутрално и лојално
Дотле су пет генерација имали сви бунаре на 25 ... Поштовали комшилук
ЈЕДИНО тај Јездић када се ' хранио младошћу' је бушио и бушио и бушио .. а сада нека зачепи
Kazi ovako , sledece 4 godine odlazak studenata bez obzira da li EU ratuje ili ne..Velika vecina uveliko planira odlazak iz zemlje. Iako su na protestima.
Sta vise da kazem?
Imaju pravo da biraju.I to je ok?I opet te pitam. Da li su maloletni pa da ne smeju da odlučuju o svom životu i budu aktivni u politici?
Imaju pravo da biraju.
Velika vecina ide iz zemlje.
O cemu ti pises?
Zašto idu oz zemlje i da li imaju pravo da odlučuju o svom životu i budu politički aktivni? Iako ovo već odavno nema veze sa politikom već sa zdravim razumom i moralom.Imaju pravo da biraju.
Velika vecina ide iz zemlje.
O cemu ti pises?
добро, и ?Malo više iz intervjua da se razume njegov stav.
https://www.nezavisne.com/kultura/p...lEHaIgQPrsxhnDTddw_aem_pm8WiuVQvjPlykLuzP6gxQ
NN: Vi ste bili učesnik studentskih protesta devedesetih ne samo na filmu, nego i u stvarnosti?
JEZDIĆ: Jasno, sve ovo što ja pričam o studentima pričam iz perspektive čoveka koji je dobijao pendrek po leđima na ulici, iz perspektive onoga koji se kao student nagutao suzavca na ulici.
ево у ком гмру лежи зеко edmunde @EdmundOvo govorim kao neko ko je sve to prošao i doživeo lično i veliko razočaranje zbog epiloga tih protesta.
Naravno, ima i ljudi koji su profesori sada, a bili su deo tih protesta. Vrlo umno misle, dobro postupaju i dobro rasuđuju. Ne bih da ih imenujem, ali moguće sve ovo što sam rekao, da je rečeno sa pozicije mojih izneverenih očekivanja.
Oni su puni zivota, mladi.Pa ne znam što bismo sad bili defetisti.
pobeđuje ko izdrži, a ne ko se povlači.
Naravno da je na njima da urade šta misle da treba, ali ne treba kukati za njima, već ih ohrabriti i osnažiti. Oni su u s vim tim događajima se potpuno kao ljudi probudili, i nisu više isti. I međusobno su se družili, i izlazili, i upoznavali.. ako hoćeš tu ljudsku stranu, samo su dobili. Oni sami kažu da su za godinu dana odrasli više nego za ne znam koliko godina pre.
Nije tvoja stvar niti tvoja odluka.Oni su puni zivota, mladi.
Zar da ta mladost ovako prodje?
Zalosno.
тако ,Ne znam, kao ni drugi.
Znas ti?
Ovo ne uspeva, ocigledno.
Treba naci pametniji nacin za borbu.
Citam iznad za borbu protiv Milosevica izgubljene dve duzine stidiranja.
Hocemo to opet?