[/quote]nisra ja tebe ne kapiram da li ti gotivis dream ili ne??[/quote]
naravno da gotivim.
samo sam se nasalio povodom izjave o "DT na Kolarcu".

naravno da gotivim.

samo sam se nasalio povodom izjave o "DT na Kolarcu".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E,bila sam i ja na Placebu.Stvarno je bilo mnoooogo jako!I ja bih isla na sve strance koji dodju,pa nije to svakog dana....Ultima:eeeeeeeeeee.........ja sam bila vec........hehe...
Placebo... Koncert je bio strasno mocan... tako ziv i
neprevazidjen... aaaaaaaaa![]()
No, ako ne oni... Mogla bi Metallica da dodje...
Ili Nightwish... Ma isla bi na sve strance koji dodju, kao da ce se oni vratiti u narednih 50 godina u nasu zemlju.
Ultima
Courtney:Ocu i ja na HIM-ov koncert!!!I na Metallicu (staru)...i na Maidene....i na Nirvanu....i Death....i Sepulturu (staru) i na Kreator.....i na Cradle of filth...i na Slayer....![]()

ops:Sto,pa evo mogu ja sve to da ti otpevam za dz!Ah,uh,mmmmmm,uh,I"m a slave for you,uh,ah,ah,ah,me against the music,ah ah ah....Mist:
Paaaa....koncert Britney Spears!Znam da pola vas prevrce ocima,ali posle onog koncerta u las vegasu,ja sam impresioniran!A pesma....pa ona nova...me against the music!ops:

Roots:E sad,mozda je bilo ovakvih pitanja ali ja ih nisam bas onda lepo videla, pa vas onda pitam na ciji biste koncert voleli da idete uskoro i kojom pesmom da pocne sam koncert![]()
![]()
![]()
![]()
))) (e to ne bih prezivela)die_happy:Roots:E sad,mozda je bilo ovakvih pitanja ali ja ih nisam bas onda lepo videla, pa vas onda pitam na ciji biste koncert voleli da idete uskoro i kojom pesmom da pocne sam koncert![]()
![]()
![]()
![]()
the 69 eyes - betty blue))) (e to ne bih prezivela)
PpStoorbak:die_happy:Roots:E sad,mozda je bilo ovakvih pitanja ali ja ih nisam bas onda lepo videla, pa vas onda pitam na ciji biste koncert voleli da idete uskoro i kojom pesmom da pocne sam koncert![]()
![]()
![]()
![]()
U al' si se ti nalozila na 69!Pp
p0z
ppPdie_happy:Stoorbak:die_happy:Roots:E sad,mozda je bilo ovakvih pitanja ali ja ih nisam bas onda lepo videla, pa vas onda pitam na ciji biste koncert voleli da idete uskoro i kojom pesmom da pocne sam koncert![]()
![]()
![]()
![]()
U al' si se ti nalozila na 69!Pp
p0z
psssssssst......zbog tebe ce ljudi pomisliti da sam perverzna i izbacice me sa foruma!ppP
PppPpdie_happy:jao Stoorbak..."dezavuises me" heheh
PPppP Buahhaha

Roots:E sad,mozda je bilo ovakvih pitanja ali ja ih nisam bas onda lepo videla, pa vas onda pitam na ciji biste koncert voleli da idete uskoro i kojom pesmom da pocne sam koncert![]()
![]()
![]()
![]()