E na ciji koncert biste voleli da idete:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sagrat:
slazem se u potpunosti i pored borgira i bodomi obavezno!!!!!!!!!!!!!!!!
Da! Kako ih samo zaboravih?! :D
... i In Flames!

. . .:
Nocturna:
Megadeth! Bilo šta, samo da sviraju dugodugodugo i nikada da ne prestaju...i nikada da se ne raspadaju... isto važi i za GNR (Welcome to the jungle).
A od ovih koji ima šanse da sviraju, možda Sentenced (Burn) ili Dimmu Borgig (Puritania) ili Apocalyptica (Path)...
E znas li gde mozda moze da se nabavi nesto od Sentenced-a?
Pa kod SKCa možda, ali ja sam nabavljala "preko veze". :D
Imam Down, Amok, Frozen i Crimson. Ako nađeš još neki obavesti me.

djavolko:
shverceri jedni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: valjate diskove na crno.....ccccccccccccc.....elem,ja cu ici(ako budu dosli :lol: )na koncert iron maidena,dacu celu svoju buducu penziju za kartu,mozda i onaj ko je smislio ovu temu ,cita i odabira kome ce da ispuni zelju :idea:
da da sad vas bas sortiram,ali nije se pojavio nijedan iskreni fan fanki djija tako da ..........nista od karte :( ja se taman ponadala da neko jos voli brejk dens trenerke suskave trenerke,zalizanu kosu,dizelaj kais ,dlakave grudi i one patike sa vazdusnim djonovima......bedak :cry: :cry: ................nista onda..................... 8) 8) 8)

Roots:
djavolko:
shverceri jedni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: valjate diskove na crno.....ccccccccccccc.....elem,ja cu ici(ako budu dosli :lol: )na koncert iron maidena,dacu celu svoju buducu penziju za kartu,mozda i onaj ko je smislio ovu temu ,cita i odabira kome ce da ispuni zelju :idea:
da da sad vas bas sortiram,ali nije se pojavio nijedan iskreni fan fanki djija tako da ..........nista od karte :( ja se taman ponadala da neko jos voli brejk dens trenerke suskave trenerke,zalizanu kosu,dizelaj kais ,dlakave grudi i one patike sa vazdusnim djonovima......bedak :cry: :cry: ................nista onda..................... 8) 8) 8)
he he he .........dobra fora :D :D :lol: :lol:

child in time:
na koncert pink flojda,i coldplay-a i slayer-a i
skunk, i duke elington-a.. :oops:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Führer.:
child in time:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pink floyd je stvarno ono: u zivotu da bude

Anonymous:
Führer.:
child in time:
Pink floyd je stvarno ono: u zivotu da bude
uvek zaboravim da se potpisem

Back