L
LL
Gost
Odmah posle koncerta mi prilazi neki tipus i oce da kupi! Nisam ga ni pitao koliko bi daojer je ne bi prodao nizasta! Nemas pojma kakav je osecaj kada uhvatis u onoj silnoj masi!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da! Kako ih samo zaboravih?!sagrat:slazem se u potpunosti i pored borgira i bodomi obavezno!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa kod SKCa možda, ali ja sam nabavljala "preko veze".. . .:E znas li gde mozda moze da se nabavi nesto od Sentenced-a?Nocturna:Megadeth! Bilo šta, samo da sviraju dugodugodugo i nikada da ne prestaju...i nikada da se ne raspadaju... isto važi i za GNR (Welcome to the jungle).
A od ovih koji ima šanse da sviraju, možda Sentenced (Burn) ili Dimmu Borgig (Puritania) ili Apocalyptica (Path)...
)na koncert iron maidena,dacu celu svoju buducu penziju za kartu,mozda i onaj ko je smislio ovu temu ,cita i odabira kome ce da ispuni zelju 
da da sad vas bas sortiram,ali nije se pojavio nijedan iskreni fan fanki djija tako da ..........nista od kartedjavolko:shverceri jedni![]()
![]()
![]()
valjate diskove na crno.....ccccccccccccc.....elem,ja cu ici(ako budu dosli
)na koncert iron maidena,dacu celu svoju buducu penziju za kartu,mozda i onaj ko je smislio ovu temu ,cita i odabira kome ce da ispuni zelju
![]()
ja se taman ponadala da neko jos voli brejk dens trenerke suskave trenerke,zalizanu kosu,dizelaj kais ,dlakave grudi i one patike sa vazdusnim djonovima......bedak
................nista onda..................... 8) 8) 8)he he he .........dobra foraRoots:da da sad vas bas sortiram,ali nije se pojavio nijedan iskreni fan fanki djija tako da ..........nista od kartedjavolko:shverceri jedni![]()
![]()
![]()
valjate diskove na crno.....ccccccccccccc.....elem,ja cu ici(ako budu dosli
![]()
ja se taman ponadala da neko jos voli brejk dens trenerke suskave trenerke,zalizanu kosu,dizelaj kais ,dlakave grudi i one patike sa vazdusnim djonovima......bedak
![]()
................nista onda..................... 8) 8) 8)

e blago li se tebe, "buržuje jedni"!djavolko:shverceri jedni![]()
![]()
![]()
![]()

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAchild in time:na koncert pink flojda,i coldplay-a i slayer-a i
skunk, i duke elington-a..ops:
Pink floyd je stvarno ono: u zivotu da budeFührer.:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAchild in time:na koncert pink flojda,i coldplay-a i slayer-a i
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uvek zaboravim da se potpisemAnonymous:Pink floyd je stvarno ono: u zivotu da budeFührer.:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAchild in time:na koncert pink flojda,i coldplay-a i slayer-a i
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :shock: :shock:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:shock: :shock: :shock: :shock: Kako se toga nisam setila :shock: :shock: :shock: 8)Varda:NA KONCERT GUNSA(naravno u starom sastavu a ne ovo novo axelovo *)
:shock: :shock: :shock: :shock: Kako se toga nisam setila :shock: :shock: :shock: 8)Varda:NA KONCERT GUNSA(naravno u starom sastavu a ne ovo novo axelovo *)
Zar sonata nije letos bila u madjarskoj…Jeanny:Sonata Arctica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedva cekam dan kada ce doci ovde ili barem u blizinu!
A kad je kao to?METAL GIRL:PO MOJOJ ZELJI, KAO I ZELJI MNOGIH MLADIH U NASOJ ZEMLJI, U BEOGRADU KONCERT USKORO TREBA DA ODRZI NAJBOLJA GRUPA NA SVETU KORN I DA POCNE NASTUP PESMOM ˝FALLING AWAY FROM ME˝![]()
VAZI!!!METAL GIRL:PO MOJOJ ZELJI, KAO I ZELJI MNOGIH MLADIH U NASOJ ZEMLJI, U BEOGRADU KONCERT USKORO TREBA DA ODRZI NAJBOLJA GRUPA NA SVETU KORN I DA POCNE NASTUP PESMOM ˝FALLING AWAY FROM ME˝![]()