E na ciji koncert biste voleli da idete:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Definitivno Slipknot,Korn,In Flames,Haggard,Lacrimosa,Pink Floyd,Piter Gabrijel,Rage Against Machine (da još uvek postoje),Paprica Corps,Voodoo glow skuls,opet na Blind Guardian,Tool( to je već poseban filing),Sistem of a down,SoulFly,
i naravno na nekom stadionu da gledam prijatelje iz Histere( Užice ) i Democratic Terror (Čačak) ;)

~FaLLeN_AnGeL~:
Ma,na Ajron Mejden...:-(...I posle odmah neka umrem...
eh... tako sam i ja mislio, dok ih nisam video (sad u bg-u), necu da kazem da sam razocaran maidenima i koncertom, i dalje su mi jedan od omiljenih bendova, samo sam ocekiva malo vise (kao i vecina fanova)... Nemam nista protiv mejdena, svaka im chast, oni su odlicno i krajnje profesionalno odradili tih sat i po... Los utisak je ostavila losa organizacija, velika guzva, slabije ozvucenje (za sta je verujem kriva hala 1) i donekle setlista ,po meni nije bila losa samo su mogli da ubace jos jednu-dve pesme iz Blaze-ovog perioda ili nesto sa BNW...

Night Prowler:
eh... tako sam i ja mislio, dok ih nisam video (sad u bg-u), necu da kazem da sam razocaran maidenima i koncertom, i dalje su mi jedan od omiljenih bendova, samo sam ocekiva malo vise (kao i vecina fanova)... Nemam nista protiv mejdena, svaka im chast, oni su odlicno i krajnje profesionalno odradili tih sat i po... Los utisak je ostavila losa organizacija, velika guzva, slabije ozvucenje (za sta je verujem kriva hala 1) i donekle setlista ,po meni nije bila losa samo su mogli da ubace jos jednu-dve pesme iz Blaze-ovog perioda ili nesto sa BNW...

Tako je to kod velikih bendova...:? A da,chula sam da nishta nisu svirali sa Brave New Worlda,shto je bio promashaj...:-|
A ja i dalje hocju na :njihov koncert,GNR,Kiss,Judas Priest.:p

samo jos jednom da dozivim prodigy .
kako se kajem sto sam celi koncert preplakala gledajuci ih .
kad se setim kako sam jedva ostala na nogama kad je maxim prosao pored mene i kad sam ga dodirnula .
kad mi je brat lupio samar da bi se osvestila .
kako sam vristala dok je isao refren od no good , kad smo svi pevali sa njima .
kako sam bila izgubljena i nesvesna da dok nisu poceli da pevaju : '' chase my pitch up . . . '' nisam skapirala da ide smack my bitch up . . .
kako nisam znala za sebe kad su na kraju pevali out of space .
samo jos jednom prodigy .
a GNR ne bi prezivela .

tyra:
samo jos jednom da dozivim prodigy .
kako se kajem sto sam celi koncert preplakala gledajuci ih .
kad se setim kako sam jedva ostala na nogama kad je maxim prosao pored mene i kad sam ga dodirnula .
kad mi je brat lupio samar da bi se osvestila .
kako sam vristala dok je isao refren od no good , kad smo svi pevali sa njima .
kako sam bila izgubljena i nesvesna da dok nisu poceli da pevaju : '' chase my pitch up . . . '' nisam skapirala da ide smack my bitch up . . .
kako nisam znala za sebe kad su na kraju pevali out of space .
samo jos jednom prodigy .
a GNR ne bi prezivela .
Ja ih evo sad slušam, Hyperspeed :D . Nikad im nisam bio na koncertu, ali želja gori. Biću uskoro nadam se...

Back