tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
sad se jedem zbog iron maiden - a .
idiot , nisam otishla .
idiot , nisam otishla .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlichan izbor, ali ja bih posle Metllice odma' stavila System :wink:zota85:Metallica, Whitesnake, System Of A Down, Guano Apes ...
guitargirl:joj ljudi meni se ide na evanescence....ali nece doci u bg za sto pedeset godina.....neeeee......((( i josh kad bi pocelo sa going under,ili my immortal,ili bring me to life..... Ma sa bilo cim! a sad se neshto prica za van gogha ima koncert u bg-areni, ne bi mi smetalo ni tamo da idem......a bajagin koncert je bio vrh.....ako to neko josh slusha....
hertz:to ti je kao da bi voljela brini spirs da dođe, i još kad bi počela koncert sa Baby one more time
elem, ja bih voljela da idem na koncert metalike, u2, depeche mode-a, portishead-a...ima još, ali mi crnjak nabrajat' ;-)
Di su Dimmu Borgir :sad: , mozda odem na Blind Guardianancika:Kreator u Beogradu, ali, na zalost, ne mogu
A di su vishe ti Gunsiiiiiii!!!!!!!!
hertz:to ti je kao da bi voljela brini spirs da dođe, i još kad bi počela koncert sa Baby one more time![]()