PP da bi htela ici gledati Fredija pa sam zato to napisao.YNGWIE:Queen je imao koncert u Budimpesti pre par meseci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PP da bi htela ici gledati Fredija pa sam zato to napisao.YNGWIE:Queen je imao koncert u Budimpesti pre par meseci!

NE BAS,,,,,,. . .:Sve sem Nirvane i Queen-a se da odgledati ako imas pasos bez problema. . .
KOLIKO DUGO SLUSAS HIM??VERUJ MI SMORICE TE KAD TAD..KOLIKO SAM JA OBOZAVALA HIM,A SAD IH MALTENE I MRZIM(KOLIKO SU MI SE SMUCILI,POZERCICI..)Fency_Killer:Sta bih dao kad bi se HIM setio da malo svrati i kod nas...
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:KOLIKO DUGO SLUSAS HIM??VERUJ MI SMORICE TE KAD TAD..KOLIKO SAM JA OBOZAVALA HIM,A SAD IH MALTENE I MRZIM(KOLIKO SU MI SE SMUCILI,POZERCICI..)
 Pratim ih vec dve godine,cini mi se,i do sada me nisu nimalo smorili...
 Pratim ih vec dve godine,cini mi se,i do sada me nisu nimalo smorili...
Fency_Killer:hehePratim ih vec dve godine,cini mi se,i do sada me nisu nimalo smorili...
Nemislim da su pozercici,bas naprotiv...ali ok,ukusi su razliciti
Pozdrav!
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:NARAVNO DA SU UKUSI RAZLICITI,NEGO KAZEM POSTO SU MENI BILI OMILJENI BAND KAD SAM POCINJALA DA SLUSAM ROCK I METAL..I HIM I EVANESCENCE I NIGHTWISH SU MI BILI OKO GOD.IPO OM.BANDOVI I ONDA MI SE SMUCILI,POCELA SAM DA SLUSAM MANJE KOMERCIJALNE STVARI(I DALJE VOLIM NIGHTWISH),A I BOLJE(ZA MOJ UKUS)..ZNAM BEZBROJ LIKOVA KOJI SE ISTO TAKO LOZE LOZE NA HIM,ONDA SE POSLE RAZOCARAJU..KAD SHVATE KOLIKO VREMENA SU POTROSILI NA SLUSANJE BEZNACAJNE MUZIKE!!PA JA SAMO REKO DA TE POSAVETUJEM..POZZ!!

Nemam s kim, a i moji prave frku, djubrad!wild_child:NJa nja...sto na Exit dosao nisi

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:PA UPRAVO I NE MOZE JEBENI EVANESCENCE(SA SVOJIM JEDNIM OCAJNIM ALBUMOM)U ISTI KOS(SA NIGHTWISHOM,KOJI JE OOOODLICAN BAND)!!
NEGO SAM JA BILA POZERKA..I RASMUS SAM SLUSALA..UZAS..ONA VRANA LAURI..MA NE ZELIM DA SE SECAM..
A NIGHTWISH SIGURNO NE MOZE U KOS SA HIMOM,NIT CE IKAD MOCI..

Fency_Killer:Da,ali moras priznati da je HIM najuspesniji finski bend a da je mozda cak i manje komercijalniji od Nightwish-a
Daleko od toga da je Nightwish nekvalitetan...Nadam se da ce i oni uskoro svratiti do nas...
Stalno nas zaobilaze...

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:TI TO MENE ZAJEBAVAS??
DA SAMO ZNAS KOLIKO SAM SE CEPALA CITAJUCI PRVI DEO OVE PORUKE!!!!!!!!!!...
TI TO OZBILJNO??NAJBOLJI FINSKI BAND?HAHHAHAAAAAAAAA
CU LI TI DRAGI MOJ IKAD ZA CHILDREN OF BODOM??BILO KOJU NJIHOVU PESMU??
BAS ME ZANIMA,AKO JESI,STA MISLIS O NJIMA??U ODNOSU NA HIM?
CAK JE I SONATA ARCTICA BOLJA OD HIMA,A ISTO SU IZ FINSKE,POWER METAL BAND.SLUSAS NJIH??

najbolji i najuspesniji nemaju isto znacenje
 najbolji i najuspesniji nemaju isto znacenje 
Fency_Killer:hahaha
Za pocetak,nemoj mi izvrtati recinajbolji i najuspesniji nemaju isto znacenje
ma za mene oni mogu biti najbolji bend na svetu,samo sto ja previse gledam na stvari sa realne strane,tako da,ako ce ti biti lakse,ne oni nisu njihov najbolji tj. najkvalitetniji bend...
Naravno da sam cuo za COB ali samo par pesama,a od Sonata Arctica sam preslusao Reckoning Night...
 kani se malo hima,slusaj druge bandove..jednog dana ces se kajati..
kani se malo hima,slusaj druge bandove..jednog dana ces se kajati..+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ne bih rekla da bas realno gledas na stvari..
savetkani se malo hima,slusaj druge bandove..jednog dana ces se kajati..
uzaludno trosis vreme i mozak i usi..na him..

Taj post je bio odgovor na dva posta iznad njega kada je devojka rekla kao bi htela da vidi neke bendove od kojih samo ta dva vise ne postoje, a za ostale je trebao samo pasos.+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:NE BAS,,,,,,
A DOORS,DEATH?GDE TO DA ODGLEDAM?TOLIKO SE BANDOVA RASPALO,TOLIKO JE MUZICARA CRKLO,A NEKI BI BAS NJIH VOLELI DA VIDE TAKO DA.....
hoze:EEEEEEE KAKO BIH JA VOLIO DA CUJEM MAIDENE UZIVO...............