E na ciji koncert biste voleli da idete:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fency_Killer:
hehe:) Pratim ih vec dve godine,cini mi se,i do sada me nisu nimalo smorili...
Nemislim da su pozercici,bas naprotiv...ali ok,ukusi su razliciti ;)
Pozdrav!

NARAVNO DA SU UKUSI RAZLICITI,NEGO KAZEM POSTO SU MENI BILI OMILJENI BAND KAD SAM POCINJALA DA SLUSAM ROCK I METAL..I HIM I EVANESCENCE I NIGHTWISH SU MI BILI OKO GOD.IPO OM.BANDOVI I ONDA MI SE SMUCILI,POCELA SAM DA SLUSAM MANJE KOMERCIJALNE STVARI(I DALJE VOLIM NIGHTWISH),A I BOLJE(ZA MOJ UKUS)..ZNAM BEZBROJ LIKOVA KOJI SE ISTO TAKO LOZE LOZE NA HIM,ONDA SE POSLE RAZOCARAJU..KAD SHVATE KOLIKO VREMENA SU POTROSILI NA SLUSANJE BEZNACAJNE MUZIKE!!PA JA SAMO REKO DA TE POSAVETUJEM..POZZ!!

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
NARAVNO DA SU UKUSI RAZLICITI,NEGO KAZEM POSTO SU MENI BILI OMILJENI BAND KAD SAM POCINJALA DA SLUSAM ROCK I METAL..I HIM I EVANESCENCE I NIGHTWISH SU MI BILI OKO GOD.IPO OM.BANDOVI I ONDA MI SE SMUCILI,POCELA SAM DA SLUSAM MANJE KOMERCIJALNE STVARI(I DALJE VOLIM NIGHTWISH),A I BOLJE(ZA MOJ UKUS)..ZNAM BEZBROJ LIKOVA KOJI SE ISTO TAKO LOZE LOZE NA HIM,ONDA SE POSLE RAZOCARAJU..KAD SHVATE KOLIKO VREMENA SU POTROSILI NA SLUSANJE BEZNACAJNE MUZIKE!!PA JA SAMO REKO DA TE POSAVETUJEM..POZZ!!

Evanescence?:shock: Nikada mi nije bilo jasno kako neko moze takav bend da stavlja u isti kos sa bendovima kao sto su HIM i Nightwish...
Btw,hvala na savetu,tesko da cu ga poslusati :) ;)

PA UPRAVO I NE MOZE JEBENI EVANESCENCE(SA SVOJIM JEDNIM OCAJNIM ALBUMOM)U ISTI KOS(SA NIGHTWISHOM,KOJI JE OOOODLICAN BAND)!!
NEGO SAM JA BILA POZERKA..I RASMUS SAM SLUSALA..UZAS..ONA VRANA LAURI..MA NE ZELIM DA SE SECAM..
A NIGHTWISH SIGURNO NE MOZE U KOS SA HIMOM,NIT CE IKAD MOCI..

Da,ali moras priznati da je HIM najuspesniji finski bend a da je mozda cak i manje komercijalniji od Nightwish-a ;)
Daleko od toga da je Nightwish nekvalitetan...Nadam se da ce i oni uskoro svratiti do nas...
Stalno nas zaobilaze...

Fency_Killer:
Da,ali moras priznati da je HIM najuspesniji finski bend a da je mozda cak i manje komercijalniji od Nightwish-a ;)
Daleko od toga da je Nightwish nekvalitetan...Nadam se da ce i oni uskoro svratiti do nas...
Stalno nas zaobilaze...

TI TO MENE ZAJEBAVAS??
DA SAMO ZNAS KOLIKO SAM SE CEPALA CITAJUCI PRVI DEO OVE PORUKE!!!!!!!!!!...
TI TO OZBILJNO??NAJBOLJI FINSKI BAND?HAHHAHAAAAAAAAA
CU LI TI DRAGI MOJ IKAD ZA CHILDREN OF BODOM??BILO KOJU NJIHOVU PESMU??
BAS ME ZANIMA,AKO JESI,STA MISLIS O NJIMA??U ODNOSU NA HIM?
CAK JE I SONATA ARCTICA BOLJA OD HIMA,A ISTO SU IZ FINSKE,POWER METAL BAND.SLUSAS NJIH??

TI TO MENE ZAJEBAVAS??
DA SAMO ZNAS KOLIKO SAM SE CEPALA CITAJUCI PRVI DEO OVE PORUKE!!!!!!!!!!...
TI TO OZBILJNO??NAJBOLJI FINSKI BAND?HAHHAHAAAAAAAAA
CU LI TI DRAGI MOJ IKAD ZA CHILDREN OF BODOM??BILO KOJU NJIHOVU PESMU??
BAS ME ZANIMA,AKO JESI,STA MISLIS O NJIMA??U ODNOSU NA HIM?
CAK JE I SONATA ARCTICA BOLJA OD HIMA,A ISTO SU IZ FINSKE,POWER METAL BAND.SLUSAS NJIH??

hahaha :lol:
Za pocetak,nemoj mi izvrtati reci ;) najbolji i najuspesniji nemaju isto znacenje ;)
ma za mene oni mogu biti najbolji bend na svetu,samo sto ja previse gledam na stvari sa realne strane,tako da,ako ce ti biti lakse,ne oni nisu njihov najbolji tj. najkvalitetniji bend...
Naravno da sam cuo za COB ali samo par pesama,a od Sonata Arctica sam preslusao Reckoning Night...

Fency_Killer:
hahaha :lol:
Za pocetak,nemoj mi izvrtati reci ;) najbolji i najuspesniji nemaju isto znacenje ;)
ma za mene oni mogu biti najbolji bend na svetu,samo sto ja previse gledam na stvari sa realne strane,tako da,ako ce ti biti lakse,ne oni nisu njihov najbolji tj. najkvalitetniji bend...
Naravno da sam cuo za COB ali samo par pesama,a od Sonata Arctica sam preslusao Reckoning Night...

ne bih rekla da bas realno gledas na stvari..
savet:okani se malo hima,slusaj druge bandove..jednog dana ces se kajati..
uzaludno trosis vreme i mozak i usi..na him..

ne bih rekla da bas realno gledas na stvari..
savet:okani se malo hima,slusaj druge bandove..jednog dana ces se kajati..
uzaludno trosis vreme i mozak i usi..na him..

Ma ok,razumem ja da je sve to u nedostatku argumenata i tako to :p
Nevidim sta sam nerealno napisao,ali dobro...kao sto vidis,sem HIM-a,volim ja da slusam i druge bendove,samo sto mi je nazalost HIM omiljeni...eto,nekome je zivot majka a nekome maceha ;)
Btw,cemu nervoza...?
Pozz jos jednom!

Back