E na ciji koncert biste voleli da idete:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ja AC DC zbog najvece gluposti *ebem ti mozak
ali za neku godinu idem ja njih da vidim,pa gde god svirali
nadam se :sad2:

A sta mislis kako je meni, ja ih dva puta propustio za 6 meseci :lol: Prvi put bili ovde kod mene u Hjustonu, bio decembar mesec i ja nisam smeo skoro iz kuce izici koliko sam bio bolestan i sve pa nisam mogao ici, 6 meseci kasnije to kod vas ja trebao da dodjem, imao avionsku kartu i samo da platim ulazinicu za konceert, oces sipak, tri nedelje pred put kaze mi lekar da ne mogu nigde da putujem jer jos nisam dovoljno zdrav i tako ga opet propustio. . .

A sta mislis kako je meni, ja ih dva puta propustio za 6 meseci :lol: Prvi put bili ovde kod mene u Hjustonu, bio decembar mesec i ja nisam smeo skoro iz kuce izici koliko sam bio bolestan i sve pa nisam mogao ici, 6 meseci kasnije to kod vas ja trebao da dodjem, imao avionsku kartu i samo da platim ulazinicu za konceert, oces sipak, tri nedelje pred put kaze mi lekar da ne mogu nigde da putujem jer jos nisam dovoljno zdrav i tako ga opet propustio. . .

Mogu da zamislim...meni je mnooogo krivo
Ja sam resila da za godinu,dve odem nemam pojma (sto blize) na njihov koncert,moram da ih vidim pa makar...ne znam :sad2::sad2:

UnOCH00kFotu4jvhzk5FoJNfo1_400.jpg

E ovako, navescu nekoliko izvodjaca, na cije bih koncerte najradije otisao:

Bryan Adams:
Uzivo daje maksimum, ne stedi glas, i pjesmama daje poseban smek uzivo.

Whitesnake:
Sta reci, osim da Coverdale zaista umije da napravi razornu atmosferu.

Van Halen:
Ne znam kako bi se ponasao da uzivo cujem kako Eddie svira Eruption :)

Journey:
Novi vokal im je mnogo dobar, ali Steve Perry je jednostavno nezamjenjiv. Bez obzira sto on vec dugo ne pjeva tamo, rado bih ih cuo uzivo, jer i dalje odlicno zvuce.

To je to zasad.

Back