E moj Boro Corbo

Sunchaser:
Живи били, мој Шкљзене, па видели...

Па зар није (заговорник Призренске лиге)? Мислим, какав би он био шиптарски дијаспорски политичар, да не гура доминантну агенду у доба врхунца експанзије свог етничког елемента на Балкану? Компликовано је то за тебе. Нити се бавим Ферхатовим тајним мислима, ниоти ме занимају - само констатујем да је човек неуобичајено кохерентан у односу и на шиптарски и на дукљански стандард.

Kada Nuši, srpsko groblje ruši,
pomaže mu Gaši - jer se Nuši plaši.
I Keljmendi i Krasnići - veseli mladići.
Onako, za svaki slučaj,
tu su Sejdi i Oručaj.
...
Ajde junak Nuši - RUŠI!

(lyrics by Borisav Djordjevic, courtesy of Iron Lord)

.

Jeл' има на овом форуму нека рубрика Грејтист Хитс ор самтин? Ово треба да стоји као издвојени бисер мудрости Играчине (ака Руфим, ака Мрки Црногорац, ака Францетић). Сад пали, потроших већ два поста превише на тебе. Много ме смараш, чекај да ти ЛДП-овци дођу, они су ти екипа. Мене не занимаш. Више ти не одговарам на било шта, и Кроу је занимљив у поређењу с тобом.
marijo potopljenice, kako samo lupetas....vidim zainatio si se da me, prije nego sto uteces iz polemike, intelektualno impresioniras...sintagme tipa/dijasporski politicar,dominantna agenda,vrhunac ekspanzije etnickog elementa, etc.etc., moze samo da skroji srpski sunchaser...koji sve neistomisljenike svodi na jednog...nesretniku su svi ist i rufim i mrki i francetic...sad mi je jasno zasto srbi misle kako ih celi svet mrzi....

Francetic:
marijo potopljenice, kako samo lupetas....vidim zainatio si se da me, prije nego sto uteces iz polemike, intelektualno impresioniras...sintagme tipa/dijasporski politicar,dominantna agenda,vrhunac ekspanzije etnickog elementa, etc.etc., moze samo da skroji srpski sunchaser...koji sve neistomisljenike svodi na jednog...nesretniku su svi ist i rufim i mrki i francetic...sad mi je jasno zasto srbi misle kako ih celi svet mrzi....

Ниси га ти добро схватио, не мисли он да сте сви ви исти, он је добро чуо и прочитао као и остали на овом подфоруму да је презиме Францетић девојачко
презиме мајке председника Тадића........... :lol:

eremita:
Ниси га ти добро схватио, не мисли он да сте сви ви исти, он је добро чуо и прочитао као и остали на овом подфоруму да је презиме Францетић девојачко
презиме мајке председника Тадића........... :lol:
eremita cim ispadne budala na temi Krah turizma...evo ga da se glupira na E, moj boro...
Ti si, eremito, pa se vredjaj kolko hoces, jedna vrlo dinamicna i propulzivna budala...sad vredjas i predsednika tadica...na nacionalnoj bazi...to vec ne mogu da podnesem..sad cu da zovem borisovog tatu.. pa da ljuba srbin isiba tebe eremito, po tvom srpskom dupetu...

Francetic:
e, moja blajhana srpska prijateljice....jos samo da objasnis ko je po nacionalnosti taj sto je dao oglas...ti vidim zakljucujes da je to neki srbin...koji je izgradio vikendicu u ulcinju...pa sad, kukavac, uplasen nakon referenduma trazi, valjda, da mu neki starci za dvjesta eura sacuvaju vikendicu od raspomamljenih albanskih terorista...mozes li u svojoj plavoj glavi da zamislis tu scenu...kako dvoje penzionera iz, recimo kragujevca, zestoko uzvracaju na napade balista iz ulcinja stiteci za dvjesta eura vikendicu nekog srpskog tajkuna...koji prije dvadesetak godina nije mogao ni pretpostaviti da ce ulcinj biti sastavni dio velike albanije...takav oglas je isti kao onaj kojim nekakvi srbogorci prodaju citava crnogorska sela albancima....blago vam pameti....

Зар је у уређеној нормалној држави, да не кажем правној држави, битно које је националности власник неке непокретности? Зар власништво није светиња?
Видим овде некажњено делиш "шамаре" на све стране и могу само да кажем, благо нам памети, што уопште разговарамо с тобом.

Francetic:
eremita cim ispadne budala na temi Krah turizma...evo ga da se glupira na E, moj boro...
Ti si, eremito, pa se vredjaj kolko hoces, jedna vrlo dinamicna i propulzivna budala...sad vredjas i predsednika tadica...na nacionalnoj bazi...to vec ne mogu da podnesem..sad cu da zovem borisovog tatu.. pa da ljuba srbin isiba tebe eremito, po tvom srpskom dupetu...

Можеш ти мене да пољубиш у "то моје српско дупе" - авлијанеру усташки ! :evil:

eremita:
Можеш ти мене да пољубиш у "то моје српско дупе" - авлијанеру усташки ! :evil:
hm, hm, hm...sto se ljutis, eremito...evo, ako si bas nesto uvrijedjen(PAZI KAKO SAM ULJUDAN, JOMINI) ja cu da ti se izvinim, eremito.....priznajem, nije bilo u redu da pominjem tvoje srpsko dupe...recimo, trebalo je da kazem da je ljuba, borisov tata, trebalo da te isiba po tvojoj srpskoj GUZI...onako, preko koljena...kako to radi svaki srpski uca s nevaspitanom djecurlijom...zato, onom vasem predsjedniku nemoj da pominjes oca mu...ljubu...jer, ako ga pomenes, mozes da poljubis ljubu u bulju

Strela:
Зар је у уређеној нормалној држави, да не кажем правној држави, битно које је националности власник неке непокретности? Зар власништво није светиња?
Видим овде некажњено делиш "шамаре" на све стране и могу само да кажем, благо нам памети, што уопште разговарамо с тобом.
strelo, strelo...kod nas kazu, strelica te pogodila...i tebe cu morati preko koljena...pa, po guzi...sad kad sam te uhvatio u tvojim gresnim mislima, glede albanaca, vajkas mi se kako nije bitno koje je nacionalnosti vlasnik nepokretnosti...jer si cak i ti u svom plavom mozgu ukapirala koliko je glupa osnovna postavka iz oglasa...tako da si odlucila da budes jednako zabrinuta i da je pomenuta vikendica u ulcinju , recimo, albanska...a, dobro znas da albanac za cuvanje vikendice ne bi dao oglas u srpkim novinama. nego bi, dakako, dao oglas u koha ditore ili u rilindiji...tako da su ti, moja draga plavojko, misli crne, da crnje i ksenofobicnije ne mogu biti...a, onda, kad sam isamarao tvoje gluposti ti kukas kako bi, zamisli samo, trebalo da ja budem kaznjen...a, ako se to ne desi, ti onda postavljas pitanje svrhe razgovora sa mnom...nacitao sam se svakakvih gluposti na ovom forumu od raznih markelja, eremita i slicnih draga...ali ti im opasno ugrozavas rejting....

Back