Black Hand
Aktivan član
- Poruka
- 1.556
Јел било искусних десничара међу говорницима у Ужицу или само...Прелевић, Реца Ђокић и остала црвена екипа...
Bio samo jedan pijan i smrdeo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел било искусних десничара међу говорницима у Ужицу или само...Прелевић, Реца Ђокић и остала црвена екипа...
Е тако, да зна поштен свет са ким има посла, хвала на брзом одговоруBio samo jedan pijan i smrdeo.
Брате,ја не знам....Јел било искусних десничара међу говорницима у Ужицу или само...Прелевић, Реца Ђокић и остала црвена екипа...
Црвени су намазани оће да се преруше, али ја данас у Ужицу ни прерушеног десничара нисам видео...а хебига...Брате,ја не знам....
али што се тиче Историје,тај Крај,,доле Ужице,Пожега,Прокупље,Куршумлија...
па ТО БРАЋА ЧЕТНИЦИ,,СВЕЕЕЕ![]()
Stojko upravo šnjofa vegan burgerDrugosrbijaneri glabaju parizer i tapšu od sreće![]()
razumemo Vaš gnev ali ne vidimo koga predlažete za zamenu i šta zamena nudi?мОРАМО ДОАКАМО овом НАЈВЕЋЕМ ВЕЛЕИЗДАЈНИКУ у Историји Србије.Ми то морамо урадимо због Будућности Отаџбине.Још није касно али ако будемо били јединствени,ЛУДАКА ћемо сместимо тамо где и Лудаци припадају.У Лудницу. Само зато што он што показује све Наративе ка таквиој,некој Установи.
Нема ту двоумљења,нема ту Околишања....Никад НАМА у Историји није владао такав Лудак и Лажов као Аца Вучић.
Ми ти видимо сваки Дан.
Ми то гледамо сваки Дан.
Сутра ће нам саопште да смо Ми банктротирали..да смо тропа.
МОРАМО СЕ ПРОБУДИМО...
СКИНИМО ЛУДАКА са чела Државе...
ја се извињавам што мораМ се дерем али радим то..зато што сам УВЕРЕН У ОНО ШТО ПРИЧАМ!
СКИДАЈТЕ ЛУДАКА СА ВЛАСТИ ,ХИТНО
moje skromno mišljenje, naravno ne morate da se složite, glasi: pa vi Vučiću ne možete ništa!
Silne gluposti pojedinih medija, ništa bolje forumske teme, natpisi, parole, krilatice, usklici, markiranja...
i, da ga poljubiš - ništa
nikakav rezultat
nula
- neßkovska tema -
jedna od najboljih taktika koje su pojedine vojske koristile a pokazale se dobitnim glasi:Tesko ljudi koji imaju meru izlaze na kraj sa onima koji meru nemaju.
Meru, sram, veru, kako god ga nazvao...
bilo je i partizanaБрате,ја не знам....
али што се тиче Историје,тај Крај,,доле Ужице,Пожега,Прокупље,Куршумлија...
па ТО БРАЋА ЧЕТНИЦИ,,СВЕЕЕЕ![]()
Stojko upravo šnjofa vegan burger
50% popusta, drugi ću sutra
jbg zdrav život, zdravi pogledi na svet
na državu...
opasan influenser
Kakvo sranje. Pd čega je? GMO soja?Stojko upravo šnjofa vegan burger