..E da mi je

e onda ti zelim brdo para:)
ja sam otkrila da brdo para nikad necu imati,a sloboda mi je bila jako bitna,pa sam izmislila da mi lova i nije potrebna
a u zitu kraj puta sam cucala jednom,jer sam morala :lol:

Hvala ti na lepim zeljama....Nema za mene slobode bez love, a volela bih da mogu da dostignem oslobodjenost od materijalnog, samo ne znam kako :D
U ovom zivotu cu morati da se ogranicavam, a mozda se u sledecem rodim kao neka bogata naslednica ili tako nesto . Slicke su inace google ilustracija za termin girls (ili women, ne znam sta sam napisala) enjoying...:)

Tuamotu_9612a.jpg

Ja bi isto sto i djika, june i fiona.

Zivim za to da sebi jednog dana priustim odlazak na ovakve destinacije i prepustim se uzivanju... :)
Bora bora je moj zivotni san... eh...

A ove sekunde zelim picu, slatkise, dobru komediju na tv-u, zagrljaj mm-a pod cebetom i nase mace izmedju nas... :)

Купио сам чамац хехехе..Мени треба душу да одморим. Каква година, а није ни пола прошло.
Имам и трип-кућа, уватило ме нешто, да имам кућу, па двориште, све имам зацртано како то треба да изгледа, Чак сам ишао да гледам једну, али то мени уопште не одговара.
Како ћу ја да живим у граду, а прва трафика 5 километара, па ми објашњавали да је то нормално и убеђивали нешто типа да ако имам кућу, испаде по њиховом, ни свеж леба, ни цигаре ми не требају. Надам се да је то пролазно. Купио сам чамац да се утешим лол...

Купио сам чамац хехехе..Мени треба душу да одморим. Каква година, а није ни пола прошло.
Имам и трип-кућа, уватило ме нешто, да имам кућу, па двориште, све имам зацртано како то треба да изгледа, Чак сам ишао да гледам једну, али то мени уопште не одговара.
Како ћу ја да живим у граду, а прва трафика 5 километара, па ми објашњавали да је то нормално и убеђивали нешто типа да ако имам кућу, испаде по њиховом, ни свеж леба, ни цигаре ми не требају. Надам се да је то пролазно. Купио сам чамац да се утешим лол...
e to,camac,pa se pustis niz vodu:aha:

Back