minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
docicu kod tebe na kaficu... eh...
...ali biće i to jednog dana...
![]()
... eh...
...ali biće i to jednog dana...
![]()
ja sam sa ovoga upravo dosla i vise nemam
doktorka prepisala samo 5 kom,a maser![]()
e onda ti zelim brdo paraSmokvice, brdo para daje coveku slobodu da radi stagod zeli, pa i da cuci u zrelom zitu i uziva![]()
ovo je bre medicinska masaza,pukose mi ledjaE pa blago tebi, sad ti zavidim sram te bilo
Prijatelji naši bili na Tajlandu, i otišli na masažu, na više tj i sve su bile super osim te jedne, doduše verovatno bi nekom i ta bila super odnosno najboljaDve cice uzele da ih masiraju i nju i muža, kaže drugarica vidim nešto njanjavo, nit pritiska nit ništa al zato malo malo pa ruka na butini pa joj gnječi goozu pa i njemu tako pa kao a vi ste u braku jel pa ovo ono, ova jedna se sagnula, druga kao ahaha b
š ima dobre si*se jel da?
Kažu da se smeju ko lud na brašno, non stop, ko opaljeni. Tako da, eto kako bi prošla da si bila tamo na masaži
![]()
...sad bas sad bih ogromu palacinku sa kremom i visnjama....
..inace bih stalni posao u Bgd, stan 10mkv veci i bar jugica koji je u voznom stanju.....zelja koju imam i koja se verovatno nikad nece ostvariti je put oko sveta...
ovo je bre medicinska masaza,pukose mi ledja
a vec sam pisala moj dozivljaj sa masaze u cetiri ruke u tunisu,gde je jedna navalila na moje grudi ko mutava na telefon
sve se zavrsilo tako sto sam preplakala dan pod cebetom u hotelu
to i vozacku ako moze![]()