VranV
Domaćin
- Poruka
- 3.201
Imamo lažnu opoziciju, lažne studente, lažnu policiju, lažne kritičare vlasti; milina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Misliš o subvencijama za strane korporacije?Šta misliš o srpskoj privredi ?

Misliš o subvencijama za strane korporacije?![]()
To su bar krstili kao subvencije, a ovi naši što lapaju, to ne smeju da krste, krsta miDa, strašno. Štagar para dadosmo, kukuuu ...![]()

I babe su nekad bolje pogadjale.postavio sam temu gde sam pokazao da su Žuti otvorili više fabrika i izgradili više puteva nego ove Esenes lopine..
u suštini kad oni to rade i prave imaju samo jedan cilj..opljačkati što više para
kako rade i jedni i drugi?
zaduže se milijardu eura
naprave put koji košta 500 miliona eura
500 miliona eura strpaju sebi u džepove
i sad dođe naprednjačka botina da nas ubeđuje kako trebamo da aplaudiramo i da se divimo zbog tog puta što je napravljen a koji će naša deca otplaćivati..i put i pare koje su pokrali..
a pljačka veka Ekspo e tu će tek da se vidi koliko se para pokralo

Ili u prevodu, dok većinska Srbija radi, neko mora i da to kudi..Hajde da nabrajamo sve novo u Srbiji. Tako mi se pati ... I da pljujemo, pljujemo![]()
Ili u prevodu, dok većinska Srbija radi, neko mora i da to kudi..
Kad nemaju šta dobro reći o sebi, oni će početi pričati loše o drugim ljudima.![]()
Popijmo po kafuAko neko sam donosi odluke, sam radi, a ne uključuje konsenzus da se i ostali pitaju, odlučuju, investiraju i rade na zajedničkoj / javnoj stvari, onda je sigurno da 1 čovek ne može ispravno raditi.
Ako Vučić ima 55% glasača, ne bi trebao sam 100% odlučivati o svemu

Ćuti, može i goreTreba da imamo i svoju himnu, oznaku, moto ... Evo recimo za himnu preporučujem: "Srbijo, mrzim svaki kamen tvoj, svaku stopu koju gazim proklinjem, ko ne proklinje taj je ćaci " i onda skakanje uz ritanje. Ha, šta kažete ? Meni kad krene, krene ! Kad nas Ćaciji pitaju odakle smo, reći ćemo iz Paćkolenda.
![]()

Kvinslinzi jedni upropastili ste Srbiju i naterali narod zivi u bedi.tako da ogadimo sebi i Expo, i BW, i nove mostove i tramvaje, tako da ni u čemu ne uživamo. Rekli autodestruktivci da to ne valja, uživati. Samo patnja je ok. Parola je "što gore - to bolje !"
Ha ?!![]()
Ne može druže Neno sve dok od lepe države Srbije prave pink kreaturu. Ali razumem ja i postavljača teme, još mu nisu uzeli kući, stan,posao, pa ga baš briga što komšiji jesu. Šta ga briga, njemu lepo a komšija nek se snađeA može i mnogo bolje![]()

Evo, ja baš uživam u najskupljoj brzoj saobraćajnici na svetu (Šabac-Ruma).tako da ogadimo sebi i Expo, i BW, i nove mostove i tramvaje, tako da ni u čemu ne uživamo. Rekli autodestruktivci da to ne valja, uživati. Samo patnja je ok. Parola je "što gore - to bolje !"
Ha ?!![]()
Ne može druže Neno sve dok od lepe države Srbije prave pink kreaturu. Ali razumem ja i postavljača teme, još mu nisu uzeli kući, stan,posao, pa ga baš briga što komšiji jesu. Šta ga briga, njemu lepo a komšija nek se snađe
![]()
Nije ti jasno da se ovde i to radi? E moj druže Neno

Већинска Србија мора да ради да би платила неке Судске Извршитеље који узимају и 300% Камате на неке дугове ,још из 90тих.Ili u prevodu, dok većinska Srbija radi, neko mora i da to kudi..
Kad nemaju šta dobro reći o sebi, oni će početi pričati loše o drugim ljudima.![]()
Ne može druže Neno sve dok od lepe države Srbije prave pink kreaturu. Ali razumem ja i postavljača teme, još mu nisu uzeli kući, stan,posao, pa ga baš briga što komšiji jesu. Šta ga briga, njemu lepo a komšija nek se snađe
![]()
Arrrrrrr...... osecam se tako prljavo sto udaram kontru proustaskim botovima. Arrrrrr... evo najezio sam se...Reče na drugoj temi da radiš isključivo volonterski.
Za obavljanje ovako prljavog posla bi bio teška budalčina da ne naplaćuješ debelo. Sve što ti daju ispod 100 evra po satu je čista pljačka. Toliko je otprilike i tarifa za srodna (a mnogo poštenija) zanimanja.
Arrrrrrr...... osecam se tako prljavo sto udaram kontru proustaskim botovima. Arrrrrr... evo najezio sam se...
avgust je, lepo vreme. Idi bre na more. Imate obalu veliku. Ti seris u tom memljivom podrumu i botujes protiv susedne drzave. Bavi se necim korisnim.
Zar smo mi krivi sto ste kolonija Brisela i sto imate diktaturu, pa se bavite politickim zivotom Srbije. Arr.....
Izvini. Da ostavimo sve drugo po strani.tako da ogadimo sebi i Expo, i BW, i nove mostove i tramvaje, tako da ni u čemu ne uživamo. Rekli autodestruktivci da to ne valja, uživati. Samo patnja je ok. Parola je "što gore - to bolje !"
Ha ?!![]()
Zasto su studenti lazni?Imamo lažnu opoziciju, lažne studente, lažnu policiju, lažne kritičare vlasti; milina![]()
Nece ovo pace da odgovori. Sluzi za jedno kvalitetnooooo pranje para, ili, jos tacnije, posto se oni vise ni ne kriju to ne nazivaju tako.Izvini. Da ostavimo sve drugo po strani.
EXPO???
Cemu sluzi i daj makar naucnofantasticnu ideju kako povratiti, biti na nuli, 16 milijardi ulozone love uz poseban osvrt na potrebu zidanja nacionalnog stadiona cija cena je za sada skocila sa 200 miliona na milijardu?
Bez zezanja..kome treba stadion u vukojebini? Stadion od milijardu Evra i sajmiste do kog ti je potreban lanc paket da bi dosao?
Uzeli mi stan, ali ne okrivljeni (nenadležni), nego braća Srbi. I sad ja na njega da kukam ..? Znam ja ko mi je kriv i dužan !
A posao sam izgubio zbog blokadera.
Čije? Sve one što se ne dižu automatski kad ti hoćeš?Руке су вам крваве!