Džipovi, ali pravi!

Imas tamo celu emisiju iz delova.Mada realno na*****li su tu dosta toga,dobio sam casopis kakve su tu gluposti pisali.Svi su se odlicno pokazali po zahtevnom terenu,to nije T od terena videlo tamo.I tik uz rumunsku granicu bilo je neko veliko blatiste,usudili smo se da prodjemo samo land rover i ja sa ladom.ostali su svi zaobilazili...

Nema boljeg off-road vozila od Jeep-a. Cak i oni koji nisu namenjeni za off-road (Compass, Patriot) se odlicno pokazuju off-road.

5050808.jpg
ljudi da li ste nekad culi za mercedes UNIMOG 4X4. ono je cudo za off-road.ni hammer ne moze da se meri sa njim.

Ja sam se sinoc zaputio negde u tri lepe kroz sumu,ja mislim da jedino traktor bez problema moze da prodje.Isla je Niva opusteno ali kako upadnem u kolotrag muke da se vratim na pravac pogotovo sto je bilo nizbrdo.Na kraju stvarno nisam imao m... da idem do kraja i okrenuh se nazad.U jednom momentu sam se umalo zaglavio,sreca te sam uspeo da ukljucim blokadu i izvucem se inace bi bilo belaja...

Ja sam se sinoc zaputio negde u tri lepe kroz sumu,ja mislim da jedino traktor bez problema moze da prodje.Isla je Niva opusteno ali kako upadnem u kolotrag muke da se vratim na pravac pogotovo sto je bilo nizbrdo.Na kraju stvarno nisam imao m... da idem do kraja i okrenuh se nazad.U jednom momentu sam se umalo zaglavio,sreca te sam uspeo da ukljucim blokadu i izvucem se inace bi bilo belaja...

Ja sam proshle godine uleteo u jednu shumicu gde se testiraju klasichni terenci i "monster trucks". Da vidish kad ti likovi sa "monsterima'" udju u shumu i iskopaju kolotrag. Shto ti kazesh, imam muke da se iskopam iz njih.
Hteo sam juche da odem sa ortakom ali on nije mogao pa nisam hteo da se zaebavam da idem sam. Inache na off road uvek idem sa josh nekim jer nemam sajlu za izvlachenje a truba mi da je ugradjujem jer moram da menjam branik...a to mi se bash ne radi.

Back